Uniek concept

Een Succesvolle Website voor jouw Accommodatie Laten Maken

Ik help en ontzorg jou!

Heb jij een vakantiehuis, B&B of familiehotel? En wil jij een website waarmee de boekingen binnen stromen?

Ben jij een accommodatie ondernemer die het niet zo ziet zitten om samen aan de website te werken? Wil jij jouw succesvolle website graag zonder zorgen aan de professional overlaten?

Dan is mijn pakket

Een succesvolle website voor jouw accommodatie laten maken

echt iets voor jou!

Ik ga het voor jou doen. Je hoeft zelf alleen af en toe een beetje ‘peper en zout’ toe te voegen! 😉

Herken je jezelf hierin?

Je staat ‘s morgens vroeg op en bent de hele ochtend druk bezig. Eindelijk zit je met een bakje koffie voor je neus en ziet het schitterende uitzicht. Dan check je je mail. Helaas, weer geen nieuwe reserveringen binnengekomen…

Je wordt er onrustig van. Daar zit je dan op die mooie plek met je mooie accommodatie en je kan er niet eens meer genieten omdat je je zoveel zorgen maakt. Je slaapt er gewoon slecht van.

Na lang wikken en wegen heb je een bemiddelingssite in de arm genomen. Maar je weet al dat je daar tussen honderden anderen staat. En die site kost je zoveel geld dat je te weinig overhoudt om het schilderwerk te laten uitvoeren, onderhoud is hoognodig.

Je staat ‘s morgens vroeg op en bent de hele ochtend druk bezig. Eindelijk zit je met een bakje koffie voor je neus en ziet het schitterende uitzicht. Dan check je je mail. Helaas, weer geen nieuwe reserveringen binnengekomen…

Je wordt er onrustig van. Daar zit je dan op die mooie plek met je mooie accommodatie en je kan er niet eens meer genieten omdat je je zoveel zorgen maakt. Je slaapt er gewoon slecht van.

Na lang wikken en wegen heb je een bemiddelingssite in de arm genomen. Maar je weet al dat je daar tussen honderden anderen staat. En die site kost je zoveel geld dat je te weinig overhoudt om het schilderwerk te laten uitvoeren, onderhoud is hoognodig.

Dit moet anders!

Goed nieuws! Het kan ook anders!

Een succesvolle website voor jouw accommodatie laten maken!

Ik help jou als eigenaar van een vakantiehuis, B&B of hotel met meer boekingen via jouw eigen website.

Dat doe ik met een website met een eigen boekingssysteem waarmee je klanten direct op jouw eigen website kunnen boeken.

Zodat je meer omzet en winst realiseert en je meer geld, tijd en energie overhoudt voor die dingen in het leven die jij belangrijk vindt.

Bijvoorbeeld opnieuw investeren om je bedrijf te laten groeien en verder te verbeteren. Of meer tijd spenderen aan je familie en hobby’s.

Jouw winst met een website van Bij Websites!

 • een professionele website
 • met een uitstraling die bij jou past
 • succesvolle boekingen met jouw eigen website
 • dat gasten zich direct thuisvoelen
 • dat je geen (dure) bemiddelingssite meer nodig hebt

succesvol
boekings
systeem

Van ...

Word je ‘s morgens wakker en gun je jezelf nog geen kop koffie? Maak je je zorgen en heb je slapeloze nachten?

Naar ...

Hoe zou het voelen als je vol energie je bed uit springt om het ontbijt voor je gasten te maken? En dat je daarna weer intens geniet van je kopje koffie en dat schitterende uitzicht? Omdat je je gewoon geen zorgen meer hoeft te maken. Dat klinkt goed toch?

Wil je weten hoe we dat gaan doen?

Vind jij dit ook zo belangrijk?

Gastvrijheid

Gastvrijheid begint online. Op je website waar jouw gasten zich direct welkom voelen. Ik zorg ervoor dat je website zo is ingericht dat je gasten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en doen wat ze moeten doen. Namelijk boeken!

Thuisvoelen

Ik zorg ervoor dat je website de uitstraling heeft die past bij jouw accommodatie. Bezoekers zullen zich direct thuisvoelen. Als je gasten bij jou arriveren herkennen ze het meteen.

Professionaliteit

Jouw professionaliteit laat je zien met een professionele website. Dat straalt vertrouwen uit. Daarmee laat je zien wat jouw bezoekers gaan ervaren als ze bij jou verblijven.

Behulpzaam

Met een overzichtelijke en duidelijke website deel jij volop interessante informatie met jouw gasten. Hiermee geef jij aan dat ze dat ook van je kunnen verwachten als ze bij jou verblijven.

Plezier

Ook plezier kun je via jouw website uitstralen. Laat gasten ervaren wat jij te bieden hebt.

Persoonlijk contact

Via je website bied jij persoonlijk contact aan zodat er een vertrouwensband ontstaat en de gasten jouw accommodatie als 'eigen huis' gaan ervaren en behandelen.

Wat gebeurt er als je niks doet?

Je kunt er ook voor kiezen om niets te doen. Dan blijf je doormodderen en iedere dag veel tijd en geld spenderen aan iets dat niet werkt. Je blijft je zorgen maken. Zelfs als je met je hond wandelt ben je in gedachten steeds bezig met: “Hoe ga ik het nou allemaal oplossen?” Je familie loopt steeds aan je hoofd te zeuren dat je te veel tijd aan je accommodatie besteedt en geen tijd en energie meer hebt voor een gezellig uitje.

Regelmatig twijfel je of je wel voldoende capaciteiten hebt voor dit vak. Je bent bang dat je het niet meer trekt. Misschien raak je wel overspannen. En wie weet gaat uiteindelijk je bedrijf wel op de fles.

Daar gaat dan je droom. Die droom die je ooit zo vol goede moed en passie bent begonnen!

"Als je doet wat je altijd deed, wat je altijd kreeg."

-Albert Einstein

Dat wil je toch niet? Er is een oplossing!

Waarom zou je het niet doen?

Dat je alleen maar klanten via je netwerk krijgt? Als je geen website hebt, of je hebt er wel een maar deze werkt niet voor jou, ja, dan klopt dat inderdaad. Maar denk je eens in: wat als jij wel een goedwerkende professionele website zou hebben?

Dat ze liever naar een balie komen? Als jij alleen een balie hebt en er geen mogelijkheid is om online te boeken, dan komen ze inderdaad alleen maar aan de balie. En dan mis je enorm veel mensen die niet de moeite nemen om naar jou toe te komen. Wil jij het verlies nemen dat ze dan ergens anders naartoe gaan? Tegenwoordig vinden veel mensen het echt fijner en makkelijker om vooraf online te boeken!

Dat is natuurlijk maar één van de vele bemiddelingssites. En vergeet niet dat je daar commissie moet betalen. Die kosten spaar je uit als je deze niet nodig hebt. En vergeet niet dat je bij dergelijke (bemiddelings-)sites tussen alle andere honderden accommodaties staat en je misschien pas ergens op pagina 20 staat. Word je dan wèl gevonden? Weet jij met wie je dan concurreert?

Hebt je er geen vertrouwen meer in?  Ja het succes van een website kan niemand garanderen. Maar met het juiste fundament en een goed stevig ‘huis’ erop van Bij Websites weet ik zeker dat je veel meer boekingen binnen krijgt!

Aarzel niet langer en kies voor meer boekingen met een website van Bij Websites. Je verdient het!

Wie ben ik om jou daarmee te helpen?

Mijn naam is Monique.

Ik ben een online strateeg en heb veel kennis van het werkveld. Ik heb jarenlange ervaring met het bouwen van moderne schaalbare websites voor mijn klanten. Gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en toegankelijkheid staan hoog bij mij in het vaandel.

Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met toerisme en recreatie en ben daardoor super gemotiveerd om jou te helpen met succesvolle boekingen / reserveringen!

Monique Martens - Bij Websites

het hele
jaar bezet

André van Est - Vakantiehuis Sur Le Mont

"Monique heeft een prachtige website gebouwd voor ons vakantiehuis Sur le Mont in de Belgische Ardennen. Monique heeft dit met veel energie en gevoel voor detail gerealiseerd.

Er zijn tal van innovaties meegenomen, onder andere een geautomatiseerd boekingssysteem dat ons veel handwerk bespaart. Er is veel meer dynamiek door de vele foto's en de mogelijkheid van klanten om zelf reviews te schrijven. Het backend systeem biedt bovendien de mogelijkheid tot het sturen van automatische e-mails en nieuwsbrieven.

Kortom, ik ben erg tevreden over het werk en de begeleiding die Monique heeft geboden. Ik beveel haar daarom van harte aan aan iedere vakantiehuiseigenaar of recreatieondernemer die zijn of haar website wil laten bouwen of moderniseren. Monique is een vakvrouw!"

- André van Est, Vakantiehuis Sur Le Mont

Wat houd je nog tegen?

Een belangrijke vraag is of jouw nieuwe website wel werkt. En die vraag kan alleen jij beantwoorden. Ik zeg altijd: “Als je 100 euro uitgeeft en het levert je niks op dan heb je 100 euro te veel uitgegeven. Als je 5000 euro uitgeeft en het levert je een ton op, dan heb je het goed gedaan!”

Als ondernemer moet je nu eenmaal investeren. En soms maak je weleens een foutje. We zijn tenslotte allemaal maar mensen. Daar leren we van, toch? We likken onze wonden, maken een nieuwe keuze en gaan gewoon door. Als echte ondernemers!

Jammer voor je dat je een slechte ervaring hebt met je huidige website! Het heeft je vast bloed, zweet en tranen gekost en nu valt het tegen. Je krijgt niet voldoende boekingen, je bent uren met het onderhoud bezig, het ziet er niet uit, je websitebouwer is ineens met de noorderzon vertrokken (helaas hoor ik dat wel eens van mijn klanten). Kortom, je bent niet blij (en dat is voorzichtig uitgedrukt).

Tijd dus voor actie!

Heel eerlijk, ook ik kan je niet garanderen dat je met mijn product ineens tonnen omzet draait. Maar wat ik je wel kan garanderen is dat je met een Bij Website alle handvatten beschikbaar hebt om succesvolle boekingen te realiseren voor jouw vakantiehuis, B&B of hotel!

Ja, wat is duur? Zoals ik al eerder aangaf, als je 100 euro investeert en je verdient er niets mee dan heb je 100 euro te veel uitgegeven. Dat is pas duur. Maar als je een paar duizend euro investeert en je verdient daar tonnen mee, dan is duur natuurlijk maar relatief. Waar het om gaat is dat je je investering terugverdient en het liefst natuurlijk meer. En dat kan met een Bij Website met eigen boekingssysteem.

Ik weet het, je werkt je de blubber en hebt eigenlijk helemaal geen tijd voor een nieuwe website. Je moet nog zoveel doen…

Maar stel je eens voor. Je investeert nu een klein beetje tijd en ik zorg ervoor dat jij straks een mooie nieuwe professionele website hebt en de boekingen binnenstromen. Dat is toch wat jij wilt?

Ik neem jou het werk uit handen. Ook na oplevering van de website zorg ik ervoor dat je website bijgehouden wordt. Bijvoorbeeld een nieuwtje plaatsen of iets melden over een leuk evenement dat in de buurt plaatsvindt en echt interessant is voor je gasten.

Op die manier houd jij tijd over die jij aan andere belangrijke en leuke dingen kunt besteden. Zoals eindelijk weer eens op strooptocht om wat leuke accessoires te scoren. Of om weer eens een dagje weg te gaan met je gezin. Of weer verder te gaan met die leuke cursus waar je een tijdje geleden mee moest stoppen wegens tijdgebrek.

Daar word je toch blij van!

Ja dat kan. Maar bedenk je wel dat deze best wel veel geld kosten. En dat jij dan één van de honderden vakantiehuizen, B&B’s of hotels bent in hun bestand. Zodat je misschien pas op de 18e pagina in hun zoekresultaten te vinden bent. Komen je potentiële gasten wel zo ver?

En bijkomend probleem is dat je via zo’n site niet de gasten krijgt die bij je passen. Zij zijn niet de gasten die jij voor ogen hebt. Jij wilt graag een persoonlijk contact met jouw gasten en weten wie je accommodatie boekt. Zodat je gasten ontvangt die jouw B&B, vakantiehuis of hotel behandelen alsof het hun eigen huis is.

Denk jij nog steeds dat een boekingssite de beste oplossing is?

Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Maar je wilt wel dat het er professioneel uitziet en dat alles goed functioneert.
Realiseer je dat als je een nieuw vak wilt leren je heel veel tijd erin moet steken. Het kost je heel wat uurtjes om specialist te worden. Het kost vaak jaren van studie voordat je een vak echt beheerst. Heb jij die tijd wel?

Je denkt vast dat als je het zelf doet je geld bespaart. En in eerste instantie lijkt dat natuurlijk ook zo. Maar als je al je tijd doorrekent die je er zelf mee bezig bent om alles uit te zoeken en dan ook nog een goed eindproduct neer te zetten, dan ben je waarschijnlijk vele duizenden euro’s verder.

Bedenk je dan ook dat terwijl je daarmee bezig bent, je die tijd niet meer aan andere belangrijke dingen kunt besteden.

De vraag blijft staan, wat vind jij belangrijker?

Wil jij ...?

 • Dat je website beter gevonden wordt?
 • Meer succesvolle boekingen / reserveringen via je eigen website?
 • Niet meer afhankelijk zijn van een boekingssite?
 • Geen hoge kosten meer hebben voor een externe boekings- of reserveringssite?
 • Een persoonlijker contact met je klanten?
 • Dat je de accommodatie met respect en als "thuis" behandeld wordt?
 • Geld en tijd besparen?
 • Geld hebben om opnieuw te investeren in je bedrijf?
 • Tijd over hebben voor de andere belangrijke dingen in je leven zoals je familie of je eigen (andere?) hobby's?
 • Geen zorgen meer hebben en heerlijk slapen?

Maar zie je dat ‘gedoe’ met zo’n website eigenlijk helemaal niet zitten en wil je het graag aan de professional overlaten?

Misschien heb je helemaal niks met de techniek achter een website? Heb je er geen kaas van gegeten en is het allemaal maar abracadabra voor jou? Heb je er geen tijd voor, geen zin in, of wil je liever je tijd en energie aan andere dingen besteden?

Dat geeft helemaal niks, want daar kom ik dan om te hoek kijken. Ik ga jou helpen om dit te realiseren.

Ik heb wel een klein beetje van jouw tijd en input nodig natuurlijk, want het blijft tenslotte jouw bedrijf!

We bespreken samen wat jouw wensen en eisen zijn en ik ga dat voor jou uitvoeren.

Met een klein beetje input van jou zorg ik voor een eindresultaat waar jij blij mee bent!

Plan een GRATIS informatiegesprek met mij en kom erachter of dit wat voor jou is.

Mijn aanbod voor jou:

Een succesvolle website voor jouw accommodatie laten maken

Wat krijg je?

Een succesvolle accommodatie website met:

 • Online strategie
  Planning en overleg over de te volgen strategie
 • Website ontwerp
  Voorstel stijl en lay-out gebaseerd op jouw eigen huisstijl
 • Website development
  Opbouw en inrichting van je site met maximaal 12 pagina's en 50 bewerkte foto's
 • Mobiel vriendelijk
  Zodat jouw website op alle apparaten goed te lezen is
 • Eigen online boekingssysteem
  Professioneel systeem waarmee je succesvolle boekingen via je eigen website realiseert
 • Gasten beoordelingen
  Zodat andere bezoekers zien hoe fijn het bij jou is
 • Bloggen / nieuwsfeed
  Geïntegreerde blog opgezet en ingericht
 • Social media integratie
  Waarmee jij en jouw gasten interessante berichten kunnen delen met anderen
 • Contact formulier
  Waarmee bezoekers eenvoudig contact met je kunnen opnemen voor vragen e.d.
 • Content Management Systeem
  Zodat jij - als je dat wilt! - je eigen website kunt beheren
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
  Zodat jouw website beter gevonden wordt in de zoekmachines
 • Google maps
  Ingebouwde Google maps met routebeschrijving en Google Mijn Bedrijf vermelding

Extra bonus inbegrepen!

Iedere twee weken, gedurende maximaal 12 weken, maar liefst 6 GRATIS 1-op-1 sessies online om de voortgang te bespreken en voor eventuele vragen die jij hebt.

Extra opties en mogelijkheden (in overleg)

 • Compleet nieuwe huisstijl: die bij jou past en de juiste gasten aantrekt.
 • Meertalige website: voor als jij internationale gasten hebt.
 • Weggever: om potentiële gasten aan te trekken voor op jouw mailinglijst.
 • Digitale nieuwsbrief: om gasten en andere geïnteresseerden te informeren over bijvoorbeeld nieuwtjes, aanbiedingen en een last-minute boekingsmogelijkheid.

Wil jij weten wat jouw investering is?

Wat zeggen mijn klanten?

"Monique is duidelijk, houdt zich aan haar afspraken, werkt stug door, heeft een goede tijdsplanning, is creatief, heeft kennis van zaken, is inventief en deelt graag haar kennis. Er was zelfs tijd voor een praatje en een lach."
"Monique heeft voor ons een prachtige website ontwikkeld die we zelf kunnen beheren. Ik heb bij haar een korte workshop gevolgd waarin ze alles kort en duidelijk heeft uitgelegd."
"Monique is professioneel, denkt mee en komt met oplossingen op maat. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en hebben al veel complimenten gekregen van onze relaties."
"Monique heeft goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en daar met zorg en creativiteit een website op gebouwd. In geval van vragen of problemen is ze zeer kundig en bereidwillig in het oplossen hiervan. Kortom: een vakvrouw."
"Wederom heeft Monique het waargemaakt: onze website is sprankelend, fris en overzichtelijk. De snelheid van werken, de eerlijke adviezen en daarnaast het inzicht in de materie: het klopt allemaal. Een professionele dame met een groot hart en een groot gevoel voor humor: top!"
"De communicatie met Monique verliep erg soepel en zij kon mij in duidelijke taal uitleggen hoe WordPress werkt en tips geven om de invulling van de website te optimaliseren. Dankzij haar engelengeduld, het meedenken (in oplossingen) en haar communicatie, staat de website als een huis."

Wauw...

Daar krijg ik het wel een beetje warm van 🙂!

Wil jij dat ook, zo’n positieve ervaring? Wil jij een succesvolle website voor jouw accommodatie laten maken en meer boekingen realiseren met jouw eigen website?

Vragen en antwoorden

Heb je nog een paar vragen voordat je de knoop doorhakt? De meest gestelde vragen beantwoord ik hieronder.

Voor eigenaren van vakantiehuizen, B&B’s en  familiehotels met te weinig boekingen. Accommodatie-eigenaren die gemotiveerd zijn om een serieuze business met succesvolle boekingen te realiseren, maar weinig of geen kennis, tijd, zin of energie hebben om zelf aan hun website te werken. En die bereid zijn om te investeren in een professional die dat voor hen doet.

Voor accommodatie-eigenaren die niets willen investeren in het realiseren van succesvolle boekingen, die in de hobbysfeer willen blijven hangen, die eigenwijs zijn en geen ondersteuning willen van een professional.

Nee hoor, want daar schakel je mij voor in. Ieder zijn specialisme, toch?

Ga je met mij in zee, dan inventariseren we eerst uitgebreid jouw wensen. Op basis daarvan bepalen we samen de strategie voor jouw website. Met een klein beetje input van jou zorg ik voor een eindresultaat waar jij blij mee bent.

Mijn product houdt in dat ik voor jou van scratch af aan een hele nieuwe website opbouw, zodat jij een zo goed mogelijk resultaat behaalt. Natuurlijk kunnen we kijken of het zinvol is om elementen van jouw huidige website te verwerken. Denk aan structuur, teksten, afbeeldingen en dergelijke. Alles in overleg.

Om je website op internet te laten zien, heb je een domeinnaam en webhosting nodig.  Ik kan dit voor je regelen als je dat nog niet hebt.

Domeinnaam:

Dat is het internetadres (URL) waarop je website te bezoeken is. Daarmee heb je nog geen site, maar is wel de door jouw gekozen naam vastgelegd. Het bordje hangt op de deur. Voor iedere website heb je een domein nodig.

Webhosting:

Als je al een webhostingbedrijf hebt en je wilt per se daar blijven, dan kan dat onder bepaalde voorwaarden geregeld worden. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het technisch onderhoudspakket dan iets duurder zal zijn.

Om het hele pakket zo goed en betaalbaar mogelijk te optimaliseren maak ik gebruik van een goede en betrouwbare hostingpartner die ik je van harte aanbeveel. Jij wordt wel zelf hun klant om ook in de toekomst jouw zelfstandigheid te waarborgen. Niet dat als er iets met mij gebeurt, jij ineens je hele website kwijt bent.

Jazeker kan dat. Heb je gasten uit verschillende landen dan is het juist een heel goed idee om je website ook in andere talen aan te bieden. Zo vinden ook mensen die geen Nederlands spreken makkelijker hun weg op jouw website en zullen ze sneller boeken.

Ja hoor, ik kan je ook helpen met aanvullende diensten. Het kan soms gebeuren dat ik hiervoor een andere professional inschakel. Tijdens ons voorbereidende gesprek zullen we samen bespreken wat je wensen zijn. Een paar voorbeelden van extra mogelijkheden:
 • Huisstijl. Het eerste dat de bezoeker van je website ziet is de uitstraling. Het is dus belangrijk om een goede huisstijl te hebben zodat je uitstraling op je website je toekomstige gasten aanspreekt en dat deze aansluit bij jouw accommodatie.
 • Webteksten. Het is heel belangrijk dat je goede teksten hebt die jouw lievelingsgast aanspreken zodat ze zich meteen welkom voelen en ze direct weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is het extra ‘handig’ dat je website daardoor beter vindbaar is door de zoekmachines.
 • Afbeeldingen. Heb je nog geen goede professionele foto’s van jouw accommodatie dan kan ik dit voor je regelen.
 • Nieuwsbrieven. Als je een mailinglijst opbouwt kun je je (potentiële) gasten informeren over allerlei zaken. Bijvoorbeeld als je een annulering hebt gehad en je accommodatie op het laatste moment opnieuw beschikbaar is. Of wanneer je een speciale actie hebt.
 • E-book. Met een interessante weggever bouw je een mailinglijst op van mensen die serieus geïnteresseerd zijn in jouw accommodatie.

Wat precies jouw (financiële) investering is hangt af van jouw wensen.

Ik ga hier graag met je over in gesprek. Daarvoor maken we samen een (gratis) online afspraak. In dat gesprek bespreken we jouw wensen en eisen en doe ik je een voorstel wat bij jou past.

We besluiten daarna of en wanneer we samen aan de slag gaan.

Nadat jij akkoord bent gegaan dat ik voor jou aan de slag mag, stuur ik je een orderbevestiging en de factuur voor de (eerste) betaling.

Zodra jij de betaling hebt voldaan en de orderbevestiging getekend aan mij terug hebt gestuurd, kan ik voor jou aan de slag.

Als dat nodig is dan registreren we je domeinnaam en sluiten een webhostingcontract voor je af.

Op basis van je wensen en eisen, stuur ik je een lijst met alle input die ik van jou nodig heb: huisstijl, teksten, afbeeldingen en dergelijke. Heb je hier hulp bij nodig dan overleggen we samen hoe ik jou kan helpen.

Zodra ik jouw input ontvangen heb, ga ik je nieuwe website voor jou installeren, opbouwen en inrichten.

Zodra de eerste opzet van je site staat, zal ik deze aan jou presenteren. Je krijgt dan de gelegenheid (één correctieronde is inbegrepen) om eventuele wensen voor wat aanpassingen door te geven en die zal ik dan zo mogelijk doorvoeren. Het gaat daarbij niet om een compleet nieuw design voor je hele website, maar hier en daar een kleine wijziging die past binnen ons contract.

Zodra de site helemaal klaar is en naar jouw zin kan deze worden gelanceerd.

Ook na oplevering kan (moet!) je website onderhouden worden. Conform het maandabonnement zal ik jouw website technisch onderhouden en ervoor zorgen dat je site up-to-date is en blijft en zo veilig mogelijk.

Ik heb een klein beetje van jouw tijd nodig om een succesvolle website voor jou te maken.

Dat betekent dat je jouw huisstijl (logo), teksten, afbeeldingen en – indien je dat wenst – video’s aan mij moet aanleveren.

Heb je daar behoefte aan, dan kan ik je daarbij helpen.

Dat is één van de meest gestelde vragen die erg lastig te beantwoorden is. Want dat hangt namelijk van veel factoren af. Bijvoorbeeld van het aantal opdrachten dat ik op dat moment heb lopen. Maar ook hoeveel tijd we nodig hebben om alle input te verzamelen en voorbereiden.

In beginsel ga ik uit van zo’n 8 à 12 weken, zo mogelijk sneller.

Als je je website heel snel online wilt hebben, geef dat dan bij de bestelling aan, dan kan ik op dat moment bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor de facturatie/betaling heb je de keuze uit twee opties:

 • Het hele bedrag in één keer bij aanvang van de opdracht.
 • Het bedrag opgesplitst in vier maandelijkse termijnen. Dan komt er per maand een klein bedrag extra bij in verband met administratiekosten.

Zodra jij besloten hebt om met mij in zee te gaan stuur ik je een orderbevestiging en een factuur voor het hele bedrag of de eerste maandelijkse deelbetaling. Zodra ik de (eerste) betaling en de door jou ondertekende orderbevestiging heb ontvangen, beschouw ik de opdracht als definitief.

Maandelijkse abonnementskosten:

Het bedrag voor de maandelijkse abonnementskosten zullen per maand aan jou worden gefactureerd op basis van automatische incasso. Het abonnement gaat in op het moment dat de installatie en opbouw van de website start en is voor het eerste jaar vast. Daarna kan het per maand worden opgezegd.

Letterlijk vertaald betekent content management systeem inhoud beheer systeem. Het is een software programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren.

Ik gebruik daarvoor WordPress. ​

De belangrijkste redenen (voordelen dus) daarvoor zijn:

 • WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. Zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is relatief eenvoudig.
 • WordPress is een volwaardig CMS. Waar WordPress ooit ontstaan is als typisch blog systeem, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is.
 • WordPress is gratis. Het klopt inderdaad dat de software (broncode) van WordPress voor iedereen gratis beschikbaar is. Toch is het niet helemaal gratis (zie hieronder).
 • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Door gebruik te maken van WordPress zorg je er voor dat je automatisch hoger scoort in de zoekmachines. Tijdens de opbouw installeer ik een extra plugin waarmee je je website nog beter kunt optimaliseren voor zoekmachines.
 • Met WordPress kan je website redelijk snel live gaan. Als je je hebt voorbereid en goed weet wat je wilt (wat betreft teksten, afbeeldingen, noem maar op), dan zijn enkele (werk)dagen soms al voldoende om je website te realiseren.
 • WordPress is een open source CMS. Door de zeer actieve community wordt de software elke dag beter. Klein nadeel daarvan is dat je continu op de hoogte moet blijven van veranderingen en dat je noodzakelijke updates moet verwerken in je site.

Zijn er ook nadelen aan WordPress?

 • Ik moet eerlijk zijn: WordPress is niet zo ‘gratis’ als het lijkt. De software (broncode) is weliswaar voor iedereen gratis beschikbaar, maar het ‘bouwen en (onder)houden’ van een WordPress website brengt zeker wel kosten met zich mee.
 • Om een WordPress website te maken vraagt zeker meer kennis dan om ‘even een blog aan te maken’, zoals WordPress ooit is gestart.
 • De keuze aan templates en plugins is erg groot en het is moeilijk voor een ‘leek’ om te beoordelen of deze technisch wel goed in elkaar zitten.
 • Als gevolg van het aantal updates van zowel WordPress zelf als de plugins, moet je het technisch onderhoud van een WordPress website zeker niet onderschatten.

Ja hoor, dat kan!

Om te leren om jouw website zelf te beheren zijn er twee mogelijkheden:

 1. Je kan een online persoonlijke training boeken op uurbasis (€ 60 per uur excl. btw).
 2. Je kan tegen een maandelijkse vergoeding lid worden van de Bij Websites Online Community waarmee je toegang hebt tot de online trainingen, naslagmateriaal en ook aandachtsmomentjes en vraag en antwoord sessies die regelmatig plaatsvinden en waaraan je dan kan deelnemen.

Als je daar interesse in hebt, vertel ik je daar graag meer over.

En, ben je er klaar voor?

Aarzel niet en maak nu een (gratis) online afspraak met mij voor een persoonlijk overleg.

Dan kijken we samen naar je online presentatie nu, bespreken we jouw wensen en eisen en doe ik je een voorstel. We besluiten daarna samen of en wanneer ik voor jou aan de slag ga.

Je hoeft er niet voor op pad. We blijven gewoon allebei op onze eigen plek. Het enige dat je nodig hebt is een pc met beeld, geluid en een internetverbinding.

En nu het mooiste: het eerste gesprek is helemaal GRATIS! *

* Het is echt waar, helemaal gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.