Over mij en Bij!

Wat ik doe, waarom ik dat doe en hoe ik dat doe

Ik help jou als eigenaar van een vakantiehuis, B&B of hotel met succesvolle boekingen via jouw eigen website.

Dat doe ik met een website met een eigen boekingssysteem waarmee je klanten direct op jouw eigen website kunnen boeken.

Zodat je meer omzet en winst realiseert en je meer geld, tijd en energie overhoudt voor die dingen in het leven die jij belangrijk vindt.

Bijvoorbeeld opnieuw investeren om je bedrijf te laten groeien en verder te verbeteren. Of meer tijd spenderen aan je familie en hobby’s.

Hallo, ik ben Monique van Bij Websites

…en ik ben van ‘de bloemetjes en de bijtjes’.

Bijen helpen bij bestuiving en groeien en bloeien en dat is precies wat ik doe: ik help jou met groeien en bloeien.

Hoe ik dat doe? Door voor jou als eigenaar van een vakantiehuis, B&B of hotel een website te maken waarmee jij meer reserveringen en omzet realiseert èn jouw lievelingsgasten ontvangt.

Monique Martens - over mij en Bij Websites

Hallo, ik ben Monique van Bij Websites

…en ik ben van ‘de bloemetjes en de bijtjes’.

Bijen helpen bij bestuiving en groeien en bloeien en dat is precies wat ik doe: ik help jou met groeien en bloeien.

Hoe ik dat doe? Door voor jou als eigenaar van een vakantiehuis, B&B of hotel een website te maken waarmee jij meer reserveringen en omzet realiseert èn jouw lievelingsgasten ontvangt.

Ik heb een enorme passie voor reizen

Het liefste wat ik doe (naast mijn werk ha ha) is reizen. Ik vind het heerlijk om rond te reizen en nieuwe plekjes te ontdekken. Om erop uit te gaan naar mooie natuurgebieden, maar ik bezoek ook graag gezellige stadjes. En ik ontmoet graag nieuwe mensen om – als het kan – mooie verhalen te horen en ervaringen uit te wisselen.

Mijn mooiste herinnering...

is een reis die ik samen met mijn moeder door Argentinië maakte. We reisden het hele land door en verbleven in B&B’s en kleine hotels.

We kwamen op de mooiste plekjes en hebben hele bijzondere dingen meegemaakt. Bijvoorbeeld toen de drie gezusters van ons hotel ons meenamen naar een folklore avond. En niet de artiesten die optraden maar wij volgens mij de ‘bezienswaardigheid’ van de avond waren… Of dat we in Ushuaia in een B&B verbleven waarbij we in onze slaapkamer over de binnenmuur heen naar de andere slaapkamer konden kijken. Het was net villa Kakelbont.

Gelukkig kunnen we het er samen nog over hebben. Lachen we erom en koesteren onze herinneringen.

Mijn mooiste herinnering...

is een reis die ik samen met mijn moeder door Argentinië maakte. We reisden het hele land door en verbleven in B&B’s en kleine hotels.

We kwamen op de mooiste plekjes en hebben hele bijzondere dingen meegemaakt. Bijvoorbeeld toen de drie gezusters van ons hotel ons meenamen naar een folklore avond. En niet de artiesten die optraden maar wij de ‘bezienswaardigheid’ van de avond waren… Of dat we in Ushuaia in een B&B verbleven waarbij we in onze slaapkamer over de binnenmuur heen naar de andere slaapkamer konden kijken. Het was net villa Kakelbont.

Gelukkig kunnen we het er samen nog over hebben. Lachen we erom en koesteren onze herinneringen.

Mijn moeder en ik in Argentinië

Succesvolle
boekingen

Je snapt het al, ik word helemaal blij van alles wat te maken heeft met toerisme en recreatie en ben daardoor super gemotiveerd om juist B&B’s, vakantiehuizen en hotels te helpen met succesvolle boekingen!

Heb jij een accommodatie of ken jij iemand met een accommodatie die behoefte heeft aan meer gasten?

testimonial Irka

"Monique is duidelijk, houdt zich aan haar afspraken, werkt stug door, heeft een goede tijdsplanning, is creatief, heeft kennis van zaken, is inventief en deelt graag haar kennis. Een echte samenwerking met een mooi resultaat. Er was zelfs tijd voor een praatje en een lach."

- Irka
5/5

Ik klop mezelf niet graag op mijn schouder, maar…

“Professioneel, kennis van zaken, heldere en prettige communicatie, betrokkenheid, goed luisteren, meedenken, samenwerken, snel schakelen, creatief, eerlijke adviezen, inzicht in de materie, biedt oplossingen, altijd paraat, perfectionist, betrouwbaar, humor…”

Tja, ik bedenk het niet zelf. Dit zijn enkele van de uitspraken van diverse van mijn klanten. Ik krijg er zowaar rode wangetjes van 😉 !

Wil jij ook zo’n positieve ervaring? En succesvolle boekingen realiseren met jouw eigen website?

Over mij... dus nog een beetje meer over mezelf

Vaak gaan ‘Over mij’ pagina’s over wat je als bedrijf te bieden hebt. Echter, mijn aanbod staat al uitgebreid uitgelegd bij ‘Succesvolle boekingen‘. Daarom hier een persoonlijk stukje. Zodat jij mij een beetje beter leert kennen. Wil je mij daarna nog wat beter leren kennen? Maak dan gewoon een keer een afspraak met mij!

Waar ik blij van word

(Niet per se altijd in deze volgorde)

Blije klanten

Het is voor mij iedere keer weer een feest als ik een project heb opgeleverd en mijn klant is blij met het eindresultaat! Daar kan ik ook zo trots op zijn!

Mijn partner en onze hond

Ja hoor, heel blij word ik (meestal dan 😉) van Hugo en onze hond Kaj. Ze geven me beiden veel liefde en steun en dat is wat een mens toch vooral nodig heeft!

Vrienden

Heel belangrijk: vrienden! Voor leuke weekendjes weg, avondjes uit, stadten, stappen, ik vind het altijd gezellig en oh zo belangrijk om fijne mensen om me heen te hebben waar je mee kan lachen en huilen en waar je op kunt bouwen!

Reizen

Mijn grootste hobby!

Wij zijn de gelukkige bezitters van een camper en reizen in alle vrijheid en blijheid heel Europa door, zowel voor korte trips als langere vakanties. Daarnaast boeken we ook regelmatig een vakantiehuis als we met de familie op pad gaan.

Mijn droom is om nog een keer met een camper door Zuid Amerika te trekken. Het is toch mooi om zulke dromen te hebben? En hopelijk een keer te laten uitkomen!

Ontspanning

Na hard werken is een beetje ontspanning altijd heel broodnodig en wenselijk. Of het nu wandelen in de natuur is, zingen, dansen, naar de sauna gaan, tekenen en schilderen of iets anders.

De goede dingen van het leven

Als rasechte Brabantse hou ik van lekker eten en drinken, maar natuurlijk wel in goed gezelschap!

Wil jij ook een keer een kop koffie of thee, of een glas wijn of bier met me drinken?

Waar ik verdrietig van word

(Niet per se altijd in deze volgorde)

Collega webbouwers die er een puinhoop van maken

Gelukkig zijn er ook heel veel goede webbouwers 🙂

Het overlijden van onze lieve Boris

In augustus 2017 is onze lieve Labrador Boris overleden, onze vorige hond. Hij was een belangrijk onderdeel van onze kleine familie. Dat hij er niet meer is, is nog altijd een gemis…

De minder leuke dingen in het leven

Onrecht, dierenleed, oorlog, het slecht omgaan met onze aarde. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Eén van mijn grote liefdes

Monique Martens - Bij Websites
Kaj & Me

Hoe het begon

Ik had een interessante baan in loondienst en verdiende goed. Maar ik was de helft van de tijd onderweg. Ik reisde heel Europa door. En ook soms daarbuiten. Zat meer dagen op vliegvelden, in taxi’s en vergaderruimtes dan in mijn eigen huis.

Het was 2001 en op een gegeven moment kwam ik erachter dat mijn vader in een maand tijd drie keer in het ziekenhuis was geweest (achteraf gelukkig niks ernstigs) en dat hadden mijn ouders me niet verteld omdat ik het zo druk had…

Maar dat was niet wat ik wilde!

En ik werd er zeker niet gelukkig van!

Toen heb ik mezelf twee vragen gesteld:

  1. Wil ik 65 worden en dan nog steeds deze baan hebben?
  2. Wil ik 65 worden en denken: “Had ik het maar ooit geprobeerd”?

 

Op beide vragen kon ik overtuigd “nee” zeggen. Dus heb ik mijn baan opgezegd en ben voor mezelf begonnen.

Ik wilde altijd al webdeveloper worden

Ha ha, nou nee dus, want toen ik een opleiding moest kiezen bestonden er nog helemaal geen computers.

Maar inmiddels had ik er al veel mee gewerkt en dat internet vond ik reuze interessant. Dus toen heb ik mijn leergierigheid, creativiteit, gevoel voor (progammeer) taal en zorgvuldigheid samengevoegd en ben opleidingen gaan doen op het gebied van front-end webdevelopment, zoals dat met een mooi woord heet. Daarnaast ben ik al jaren lid van de vakvereniging voor front-end developers.

Vele jaren heb ik websites gebouwd voor ieder bedrijf of organisatie die een website nodig had. Het maakte mij niet uit in welke branche ze zaten. “Lekker divers”, zei ik altijd. Ik had veel tevreden klanten en mijn bedrijf draaide als een tierelier.

Maar toch knaagde er iets.

Toen gebeurde er iets heftigs

Een aantal jaren geleden heb ik een auto-ongeluk gehad en dat zette mijn leven even helemaal op zijn kop. Het kostte behoorlijk wat tijd en energie om te herstellen. Daardoor ben ik er een tijdje tussenuit geweest. Maar ik ben een positief ingesteld persoon en geef nooit op.

Vandaar dat ik langzaamaan de draad weer heb opgepakt. Na een tijdje kwam ik erachter dat ik nog steeds deed wat ik altijd gedaan had. En dat voelde niet goed meer…

Vervolgens ben ik gaan nadenken,

  • over wat ik nou precies wil
  • wat ik graag doe
  • voor wie ik dat het liefste doe
  • en waar ik nou echt blij van wordt


En dan kom jij in beeld!

Ik weet het wel: ik wil joú als mijn lievelingsklant!

En jij? Weet jij het al?

Wil jij succesvolle boekingen met jouw eigen website? Meer omzet, meer vrije tijd en minder zorgen? Jouw lievelingsgasten ontvangen?

Als jij dat wilt, dan help ik jou!

Wil jij weten waar je staat en hoe ik jou kan helpen?

Laten we samen kijken naar je online presentatie nu en dan doe ik je een voorstel voor verbetering. We besluiten daarna samen of en wanneer ik voor je aan de slag ga.

Aarzel niet en maak nu een (gratis) online afspraak met mij. *

* Het is echt waar, helemaal gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

succesvolle boekingen met Bij Websites