Uniek programma

Samen op Weg naar Succesvolle Boekingen​ voor jouw Accommodatie

We werken samen naar een eindresultaat waar jij blij mee bent!

Heb jij een vakantiehuis, B&B of familiehotel? En wil jij een website waarmee de boekingen binnen stromen?

Ben jij een accommodatie ondernemer die zo veel mogelijk zelf wil doen? Wil je betrokken zijn en blijven bij het traject erheen en ook in de toekomst?

Met mijn 4 maanden programma

Samen op weg naar succesvolle boekingen

kun jij dat bereiken!

Een beetje van jezelf èn een beetje van Maggie. Eh, van Bij Websites dus! 😉

Herken je jezelf hierin?

Je werkt je een slag in de rondte om gedraaid en gekeerd te raken.

Desondanks zit je accommodatie nog steeds niet vol. Van de gasten die nu boeken kan jij echt niet leven.

Je hebt het gevoel dat je nog niet de juiste gasten in jouw vakantiehuis, B&B of familiehotel ontvangt.

Het liefste wil je onafhankelijk zijn van die (dure) bemiddelingssites, maar je weet niet hoe.

Je houdt te weinig vrije tijd over voor andere dingen in het leven die jij leuk vindt.

Je houdt te weinig geld over om je accommodatie verder te professionaliseren.

Je werkt je een slag in de rondte om gedraaid en gekeerd te raken.

Desondanks zit je accommodatie nog steeds niet vol. Van de gasten die nu boeken kan jij echt niet leven.

Je hebt het gevoel dat je nog niet de juiste gasten in jouw vakantiehuis, B&B of familiehotel ontvangt.

Het liefste wil je onafhankelijk zijn van die (dure) bemiddelingssites, maar je weet niet hoe.

Je houdt te weinig vrije tijd over voor andere dingen in het leven die jij leuk vindt.

Je houdt te weinig geld over om je accommodatie verder te professionaliseren.

Dit moet anders!

Goed nieuws! Het kan ook anders!

Hoe zou het voor je zijn als:

 • je leert hoe jij eenvoudig je eigen professionele website kunt beheren?
 • je een website hebt met een uitstraling die bij jou past?
 • jij je eigen succesvolle boekingssysteem hebt waarmee je super veel gasten aantrekt?
 • dat dat gasten zijn die ook écht bij jou passen?
 • je tegelijkertijd onafhankelijk wordt van (dure) bemiddelingssites?
 • je efficiënter gaat werken?
 • zodat je meer tijd overhoudt voor die andere dingen in het leven die zo belangrijk en waardevol voor jou zijn?
 • je super goed verdient?
 • zodat jij je accommodatie verder kunt professionaliseren?
 • en je je geen zorgen meer hoeft te maken over wat de toekomst je brengt?

Wil je weten hoe je dat gaat realiseren?

Vind jij dit ook zo belangrijk?

Gastvrijheid

Gastvrijheid begint online. Op je website waar jouw gasten zich direct welkom voelen. Dat je website zo is ingericht dat je gasten makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en doen wat ze moeten doen. Namelijk boeken!

Thuisvoelen

Samen zorgen we ervoor dat je website de uitstraling heeft die past bij jouw accommodatie. Bezoekers zullen zich direct thuisvoelen. Als je gasten bij jou arriveren herkennen ze het meteen.

Professionaliteit

Jouw professionaliteit laat je zien met een professionele website. Dat straalt vertrouwen uit. Daarmee laat je zien wat jouw bezoekers gaan ervaren als ze bij jou verblijven.

Behulpzaam

Met een overzichtelijke en duidelijke website deel jij volop interessante informatie met jouw gasten. Hiermee geef jij aan dat ze dat ook van je kunnen verwachten als ze bij jou verblijven.

Plezier

Ook plezier kun je via jouw website uitstralen. Laat gasten ervaren wat jij te bieden hebt.

Persoonlijk contact

Via je website bied jij persoonlijk contact aan zodat er een vertrouwensband ontstaat en de gasten jouw accommodatie als 'eigen huis' gaan ervaren en behandelen.

Wat gebeurt er als je niks doet?

Je kunt er ook voor kiezen om niets te doen. Dan blijf je doormodderen en iedere dag veel tijd en geld spenderen aan iets dat niet werkt. Je blijft je zorgen maken. Zelfs als je met je hond wandelt ben je in gedachten steeds bezig met: “Hoe ga ik het nou allemaal oplossen?” Je familie loopt steeds aan je hoofd te zeuren dat je te veel tijd aan je accommodatie besteedt en geen tijd en energie meer hebt voor een gezellig uitje.

Regelmatig twijfel je of je wel voldoende capaciteiten hebt voor dit vak. Je bent bang dat je het niet meer trekt. Misschien raak je wel overspannen. En wie weet gaat uiteindelijk je bedrijf wel op de fles.

Daar gaat dan je droom. Die droom die je ooit zo vol goede moed en passie bent begonnen!

"Als je doet wat je altijd deed, wat je altijd kreeg."

-Albert Einstein

Dat wil je toch niet? Er is een oplossing!

Waarom zou je het niet doen?

Dat je alleen maar klanten via je netwerk krijgt? Als je geen website hebt, of je hebt er wel een maar deze werkt niet voor jou, ja, dan klopt dat inderdaad. Maar denk je eens in: wat als jij wel een goedwerkende professionele website zou hebben? Tegenwoordig vinden veel mensen het echt fijner en makkelijker om vooraf online te boeken!

Dat is natuurlijk maar één van de vele bemiddelingssites. En vergeet niet dat je daar commissie moet betalen. Die kosten spaar je uit als je deze niet nodig hebt. En vergeet niet dat je bij dergelijke (bemiddelings-)sites tussen alle andere honderden accommodaties staat en je misschien pas ergens op pagina 20 staat. Word je dan wèl gevonden? Weet jij met wie je dan concurreert?

Hebt je er geen vertrouwen meer in?  Ja het succes van een website kan niemand garanderen. Maar met het juiste fundament, een goed stevig ‘huis’ erop van Bij Websites èn de juiste training en begeleding van mij weet ik zeker dat je veel meer boekingen binnen krijgt!

Misschien heb je nog nooit zelf aan een website gewerkt? En lijkt het je reuze interessant, maar ook wel een beetje spannend? Dat kan ik me voorstellen. Maar geen zorgen, ik neem jou aan de hand mee om je te laten zien dat het allemaal wel meevalt.

Aarzel niet langer en kies voor meer boekingen met mijn programma 'SAMEN OP WEG NAAR SUCCESVOLLE BOEKINGEN'. Je verdient het!

Wie ben ik om jou daarmee te helpen?

Mijn naam is Monique.

Ik ben een online strateeg en heb veel kennis van het werkveld. Ik heb jarenlange ervaring met het bouwen van moderne schaalbare websites voor mijn klanten. Gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en toegankelijkheid staan hoog bij mij in het vaandel.

Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met toerisme en recreatie en ben daardoor super gemotiveerd om jou te helpen met succesvolle boekingen / reserveringen!

Ik help jou graag!

Ik help jou als eigenaar van een vakantiehuis, B&B of hotel met meer boekingen via jouw eigen website. Dat doe ik met een website met een eigen boekingssysteem waarmee je klanten direct bij jou kunnen boeken.

Zodat je meer omzet en winst realiseert en je meer geld, tijd en energie overhoudt voor die dingen in het leven die jij belangrijk vindt.

Bijvoorbeeld opnieuw investeren om je bedrijf te laten groeien en verder te verbeteren. Of meer tijd spenderen aan je familie en hobby’s.

Monique Martens - Bij Websites

het hele
jaar bezet

André van Est - Vakantiehuis Sur Le Mont

"Monique heeft een prachtige website gebouwd voor ons vakantiehuis Sur le Mont in de Belgische Ardennen. Monique heeft dit met veel energie en gevoel voor detail gerealiseerd.

Er zijn tal van innovaties meegenomen, onder andere een geautomatiseerd boekingssysteem dat ons veel handwerk bespaart. Er is veel meer dynamiek door de vele foto's en de mogelijkheid van klanten om zelf reviews te schrijven. Het backend systeem biedt bovendien de mogelijkheid tot het sturen van automatische e-mails en nieuwsbrieven.

Kortom, ik ben erg tevreden over het werk en de begeleiding die Monique heeft geboden. Ik beveel haar daarom van harte aan aan iedere vakantiehuiseigenaar of recreatieondernemer die zijn of haar website wil laten bouwen of moderniseren. Monique is een vakvrouw!"

- André van Est, Vakantiehuis Sur Le Mont

Wat houd je nog tegen?

Een belangrijke vraag is of jouw nieuwe website wel werkt. En die vraag kan alleen jij beantwoorden. Ik zeg altijd: “Als je 100 euro uitgeeft en het levert je niks op dan heb je 100 euro te veel uitgegeven. Als je 5000 euro uitgeeft en het levert je een ton op, dan heb je het goed gedaan!”

Als ondernemer moet je nu eenmaal investeren. En soms maak je weleens een foutje. We zijn tenslotte allemaal maar mensen. Daar leren we van, toch? We likken onze wonden, maken een nieuwe keuze en gaan gewoon door. Als echte ondernemers!

Jammer voor je dat je een slechte ervaring hebt met je huidige website! Het heeft je vast bloed, zweet en tranen gekost en nu valt het tegen. Je krijgt niet voldoende boekingen, je bent uren met het onderhoud bezig, het ziet er niet uit, je websitebouwer is ineens met de noorderzon vertrokken (helaas hoor ik dat wel eens van mijn klanten). Kortom, je bent niet blij (en dat is voorzichtig uitgedrukt).

Tijd dus voor actie!

Heel eerlijk, ook ik kan je niet garanderen dat je met mijn product ineens tonnen omzet draait. Maar wat ik je wel kan garanderen is dat je met een Bij Website alle handvatten beschikbaar hebt om succesvolle boekingen te realiseren voor jouw vakantiehuis, B&B of hotel!

Ja, wat is duur? Zoals ik al eerder aangaf, als je 100 euro investeert en je verdient er niets mee dan heb je 100 euro te veel uitgegeven. Dat is pas duur. Maar als je een paar duizend euro investeert en je verdient daar tonnen mee, dan is duur natuurlijk maar relatief. Waar het om gaat is dat je je investering terugverdient en het liefst natuurlijk meer. En dat kan met een Bij Website met eigen boekingssysteem.

Ik weet het, je werkt je de blubber en hebt eigenlijk helemaal geen tijd voor een nieuwe website. Je moet nog zoveel doen…

Maar stel je eens voor. Je hebt straks een mooie nieuwe professionele website en de boekingen stromen binnen. Dat is toch wat jij wilt?

En dan heb je die site die heel eenvoudig te beheren is. Zo makkelijk dat je het zelfs leuk gaat vinden. Zo leuk dat je er doorheen vliegt en zo klaar bent met het plaatsen van een nieuwtje of iets te melden over een leuk evenement dat in de buurt plaatsvindt en echt interessant is voor je gasten.

En terwijl je website groeit en bloeit en de reserveringen binnen stromen, ga je zelfs tijd besparen.

Tijd die jij weer aan andere dingen kunt besteden. Zoals eindelijk weer eens op strooptocht om wat leuke accessoires te scoren. Of weer eens een dagje weg met je gezin. Of weer verder te gaan met die leuke cursus waar je een tijdje geleden mee moest stoppen wegens tijdgebrek.

Daar word je toch blij van!

Ja dat kan. Maar bedenk je wel dat deze best wel veel geld kosten. En dat jij dan één van de honderden vakantiehuizen, B&B’s of hotels bent in hun bestand. Zodat je misschien pas op de 14e pagina in hun zoekresultaten te vinden bent. Komen je potentiële gasten wel zo ver?

En bijkomend probleem is dat je via zo’n site niet de gasten krijgt die bij je passen. Zij zijn niet de gasten die jij voor ogen hebt. Jij wilt graag een persoonlijk contact met jouw gasten en weten wie je accommodatie boekt. Zodat je gasten ontvangt die jouw B&B, vakantiehuis of hotel behandelen alsof het hun eigen huis is.

Denk jij nog steeds dat een boekingssite de beste oplossing is?

Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Maar je wilt wel dat het er professioneel uitziet en dat alles goed functioneert.
Realiseer je dat als je een nieuw vak wilt leren je heel veel tijd erin moet steken. Het kost je heel wat uurtjes om specialist te worden. Het kost vaak jaren van studie voordat je een vak echt beheerst. Heb jij die tijd wel?

Je denkt vast dat als je het zelf doet je geld bespaart. En in eerste instantie lijkt dat natuurlijk ook zo. Maar als je al je tijd doorrekent die je er zelf mee bezig bent om alles uit te zoeken en dan ook nog een goed eindproduct neer te zetten, dan ben je waarschijnlijk vele duizenden euro’s verder.

Bedenk je dan ook dat terwijl je daarmee bezig bent, je die tijd niet meer aan andere belangrijke dingen kunt besteden.

Dus, is dat eigenlijk wel zo’n goed idee? Wil jij in je eentje door blijven worstelen?

Wil jij ...?

 • Dat je website beter gevonden wordt?
 • Meer succesvolle boekingen / reserveringen via je eigen website?
 • Niet meer afhankelijk zijn van een boekingssite?
 • Geen hoge kosten meer hebben voor een externe boekings- of reserveringssite?
 • Een persoonlijker contact met je klanten?
 • Dat je de accommodatie met respect en als "thuis" behandeld wordt?
 • Eenvoudig en snel beheer van je website.?
 • Efficiënter werken?
 • Geld besparen om opnieuw te investeren in je bedrijf?
 • Tijd besparen voor de andere belangrijke dingen in je leven zoals je familie of je eigen (andere?) hobby's?
 • Tijd over hebben voor de andere belangrijke dingen in je leven zoals je familie of je eigen (andere?) hobby's?
 • Geen zorgen meer hebben en heerlijk slapen?

En wil jij zo veel mogelijk zelf doen en betrokken zijn en blijven bij het traject erheen en in de toekomst?

Misschien heb je nu nog geen idee hoe je dat doen moet. Ben je nog niet bekend met de techniek achter een website. Is het allemaal nog een beetje abracadabra voor jou. Dat geeft helemaal niks, want ik neem je aan de hand mee om je te laten zien dat het allemaal wel meevalt.

Ik ga jou helpen om een succesvolle website te maken. En ik ga jou veel leren. Zodat jij straks zelf jouw content (teksten en afbeeldingen) kan toevoegen. En dat jij zelf leert hoe jij hoger komt in de zoekmachines. Dat jij zelf nieuwe gasten aantrekt die bij jou passen. Zodat jij straks zelf ervoor zorgt dat je meer boekingen binnen krijgt met jouw eigen website.

We bespreken samen wat jouw wensen precies zijn, maken samen een plan en gaan dat samen uitvoeren. Jij jouw dingen en ik de mijne.

Samen werken we naar een eindresultaat waar jij blij mee bent!

Mijn programma

Samen op weg naar succesvolle boekingen

is een compleet programma waarin we samen alle stappen doorlopen om meer boekingen met jouw eigen website te realiseren.

Maand 1
Plannen maken & voorbereiden

 • Wensen en eisen inventariseren
 • Doelgroep bepalen
 • Strategie bepalen
 • Stappenplan maken
 • Huisstijl (laten) ontwikkelen (indien gewenst)
 • Verzamelen van benodigde teksten, afbeeldingen en dergelijke
 • Website ontwerpen
 • Installatie, opbouw en inrichting van de website

Maand 2
Werk in uitvoering & lanceren

 • Training hoe jij zelf content kan toevoegen en aanpassen
 • Website compleet vullen
 • Boekingssysteem installeren en inrichten
 • Zoekmachine-optimalisatie, snelheid en beveiliging van je website in orde maken
 • Testen, testen en nog eens testen
 • Laatste aanpassingen
 • Website lanceren

Maand 3
Perfectionaliseren & trainen

 • Training hoe jij zelf het boekingssysteem kan beheren en aanpassen
 • Aanvullende training en begeleiding website beheer
 • Opzetten en inrichten sociale media kanalen (indien gewenst)
 • Weggever maken (indien gewenst)
 • Opzetten en inrichten nieuwsbrief (indien gewenst)

Maand 4
Trainen & laatste puntjes op de i

 • Aanvullende training en begeleiding boekingssysteem
 • Aanvullende training en begeleiding website beheer
 • Aanvullende training en begeleiding sociale media kanalen (indien gewenst)
 • Aanvullende training en begeleiding nieuwbrief (indien gewenst)
 • Laatste puntjes op de i
 • Desgewenst bijsturen
Bijtje

Bij Community

Bij aanvang van het traject word je automatisch lid van de Bij Community en heb je vier maanden lang GRATIS toegang tot onder andere:

 • Online trainingen over relevante onderwerpen zoals content beheren, afbeeldingen geschikt maken voor je website, zoekmachine-optimalisatie en dergelijke.
 • De mogelijkheid tot het stellen van vragen.
 • Een schat aan informatie over allerlei interessante onderwerpen.
 • Gast workshops online door externe experts over interessante aanverwante onderwerpen.
 • Regelmatig een online sessie voor alle leden van de Community waarin je eigen vragen of onderwerpen kunt bespreken.
 • Vrij contact mogelijk met de overige leden van de Community om van gedachten te wisselen, ervaringen te delen of wat je ook maar aan elkaar kwijt wilt.

Na het programma van vier maanden kun je tegen een maandelijkse vergoeding lid van de Bij Community blijven. Zo kun je nog lang gebruik blijven maken van mijn kennis en knowhow. En van het contact met collega accommodatie-eigenaren onderling.

Let op:

Dit programma is niet bedoeld voor watjes (sorry voor de watjes!). Als accommodatie-eigenaar en deelnemer aan dit programma ga ik ervan uit dat jij je serieus wilt committeren en dat je er voldoende tijd, energie en enthousiasme in wilt en kan steken.

Alleen dan wordt dit programma een succes!

Je kan op elk moment instromen.

Betalen in termijnen is mogelijk.

Plan een GRATIS informatiegesprek met mij en kom erachter of dit wat voor jou is.

Wat krijg je?

Samen zorgen we ervoor dat je aan het einde van het programma een succesvolle website hebt met:

 • Online strategie
  Planning en overleg over de te volgen strategie
 • Website ontwerp
  Voorstel stijl en lay-out gebaseerd op jouw eigen huisstijl
 • Website development
  Opbouw en inrichting van je site
 • Mobiel vriendelijk
  Zodat jouw website op alle apparaten goed te lezen is
 • Eigen online boekingssysteem
  Professioneel systeem waarmee je succesvolle boekingen via je eigen website realiseert
 • Gasten beoordelingen
  Zodat andere bezoekers zien hoe fijn het bij jou is
 • Bloggen / nieuwsfeed
  Geïntegreerde blog opgezet en ingericht
 • Social media integratie
  Waarmee jij en jouw gasten interessante berichten kunnen delen met anderen
 • Contact formulier
  Waarmee bezoekers eenvoudig contact met je kunnen opnemen voor vragen e.d.
 • Content Management Systeem
  Zodat jij je eigen website kunt beheren
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
  Zodat jouw website beter gevonden wordt in de zoekmachines
 • Google maps
  Ingebouwde Google maps met routebeschrijving en Google Mijn Bedrijf vermelding

Extra bonussen die zijn inbegrepen!

 • Vier maanden lang GRATIS begeleiding en training om te leren hoe jij online succesvol wordt.
 • Gedurende 16 weken lang iedere week een GRATIS 1-op-1 sessie online om de voortgang te bespreken en voor eventuele vragen waar jij tegenaan loopt.
 • Vier maanden lang GRATIS toegang tot de Bij Community.

Extra opties en mogelijkheden (in overleg)

 • Compleet nieuwe huisstijl: die bij jou past en de juiste gasten aantrekt.
 • Meertalige website: voor als jij internationale gasten hebt.
 • Weggever: om potentiële gasten aan te trekken voor op jouw mailinglijst.
 • Digitale nieuwsbrief: om gasten en andere geïnteresseerden te informeren over bijvoorbeeld nieuwtjes, aanbiedingen en een last-minute boekingsmogelijkheid.

Wil jij weten wat jouw investering is?

Wat zeggen mijn klanten?

"Monique is duidelijk, houdt zich aan haar afspraken, werkt stug door, heeft een goede tijdsplanning, is creatief, heeft kennis van zaken, is inventief en deelt graag haar kennis. Er was zelfs tijd voor een praatje en een lach."
"Monique heeft voor ons een prachtige website ontwikkeld die we zelf kunnen beheren. Ik heb bij haar een korte workshop gevolgd waarin ze alles kort en duidelijk heeft uitgelegd."
"Monique is professioneel, denkt mee en komt met oplossingen op maat. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en hebben al veel complimenten gekregen van onze relaties."
"Monique heeft goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en daar met zorg en creativiteit een website op gebouwd. In geval van vragen of problemen is ze zeer kundig en bereidwillig in het oplossen hiervan. Kortom: een vakvrouw."
"Wederom heeft Monique het waargemaakt: onze website is sprankelend, fris en overzichtelijk. De snelheid van werken, de eerlijke adviezen en daarnaast het inzicht in de materie: het klopt allemaal. Een professionele dame met een groot hart en een groot gevoel voor humor: top!"
"De communicatie met Monique verliep erg soepel en zij kon mij in duidelijke taal uitleggen hoe WordPress werkt en tips geven om de invulling van de website te optimaliseren. Dankzij haar engelengeduld, het meedenken (in oplossingen) en haar communicatie, staat de website als een huis."

Wauw...

Daar krijg ik het wel een beetje warm van 🙂!

Wil jij dat ook, zo’n positieve ervaring? Wil jij succesvolle boekingen realiseren met jouw eigen website?

Vragen en antwoorden

Heb je nog een paar vragen voordat je de knoop doorhakt? De meest gestelde vragen beantwoord ik hieronder.

Voor eigenaren van vakantiehuizen, B&B’s en  familiehotels met te weinig boekingen. Accommodatie-eigenaren die gemotiveerd zijn om succesvolle boekingen te realiseren, die bereid zijn om tijd en energie te investeren, die hun handen uit de mouwen willen steken en er serieus voor willen gaan.

Voor accommodatie-eigenaren die niets willen investeren in het realiseren van succesvolle boekingen, die in de hobbysfeer willen blijven hangen, die eigenwijs zijn en geen ondersteuning willen van een professional.

Nee hoor, want daar schakel je mij voor in. Ieder zijn specialisme, toch?

Ga je met mij in zee, dan inventariseren we eerst uitgebreid jouw wensen. Op basis daarvan bepalen we samen de strategie voor jouw website en gaan we aan de slag. Samen zorgen we dan voor een eindresultaat waar jij blij mee bent.

Mijn programma houdt in dat wij samen voor jou van scratch af aan een hele nieuwe website opbouwen, zodat jij een zo goed mogelijk resultaat behaalt. Daarnaast is het hele programma ingesteld op het gebruik van specifieke technieken en modules die allemaal op elkaar aansluiten.

Natuurlijk kunnen we kijken of het zinvol is om elementen van jouw huidige website te verwerken. Denk aan structuur, teksten, afbeeldingen en dergelijke. Alles in overleg.

Om je website op internet te laten zien, heb je een domeinnaam en webhosting nodig.  Ik kan dit voor je regelen als je dat nog niet hebt.

Domeinnaam:

Dat is het internetadres (URL) waarop je website te bezoeken is. Daarmee heb je nog geen site, maar is wel de door jouw gekozen naam vastgelegd. Het bordje hangt op de deur. Voor iedere website heb je een domein nodig.

Webhosting:

Als je al een webhostingbedrijf hebt en je wilt per se daar blijven, dan kan dat onder bepaalde voorwaarden geregeld worden. Je moet er dan wel rekening mee houden dat het technisch onderhoudspakket dan iets duurder zal zijn.

Om het hele pakket zo goed en betaalbaar mogelijk te optimaliseren maak ik gebruik van een goede en betrouwbare hostingpartner die ik je van harte aanbeveel. Jij wordt wel zelf hun klant om ook in de toekomst jouw zelfstandigheid te waarborgen. Niet dat als er iets met mij gebeurt, jij ineens je hele website kwijt bent.

Jazeker kan dat!

Na afloop van het programma van vier maanden kan je tegen een maandelijkse vergoeding lid blijven van de Bij Websites Online Community. Zo lang je lid blijft, blijf je toegang houden tot de online trainingen, naslagmateriaal en ook aandachtsmomentjes en vraag en antwoord sessies die regelmatig plaatsvinden en waaraan je dan kan deelnemen.

Jazeker kan dat. Heb je gasten uit verschillende landen dan is het juist een heel goed idee om je website ook in andere talen aan te bieden. Zo vinden ook mensen die geen Nederlands spreken makkelijker hun weg op jouw website en zullen ze sneller boeken.

Ja hoor, ik kan je ook helpen met aanvullende diensten. Het kan soms gebeuren dat ik hiervoor een andere professional inschakel. Tijdens ons voorbereidende gesprek zullen we samen bespreken wat je wensen zijn. Een paar voorbeelden van extra mogelijkheden:
 • Huisstijl. Het eerste dat de bezoeker van je website ziet is de uitstraling. Het is dus belangrijk om een goede huisstijl te hebben zodat je uitstraling op je website je toekomstige gasten aanspreekt en dat deze aansluit bij jouw accommodatie.
 • Webteksten. Het is heel belangrijk dat je goede teksten hebt die jouw lievelingsgast aanspreken zodat ze zich meteen welkom voelen en ze direct weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is het extra ‘handig’ dat je website daardoor beter vindbaar is door de zoekmachines.
 • Afbeeldingen. Heb je nog geen goede professionele foto’s van jouw accommodatie dan kan ik dit voor je regelen.
 • Nieuwsbrieven. Als je een mailinglijst opbouwt kun je je (potentiële) gasten informeren over allerlei zaken. Bijvoorbeeld als je een annulering hebt gehad en je accommodatie op het laatste moment opnieuw beschikbaar is. Of wanneer je een speciale actie hebt.
 • E-book. Met een interessante weggever bouw je een mailinglijst op van mensen die serieus geïnteresseerd zijn in jouw accommodatie.

Wat precies jouw (financiële) investering is hangt af van jouw wensen.

Ik ga hier graag met je over in gesprek. Daarvoor maken we samen een (gratis) online afspraak. In dat gesprek bespreken we jouw wensen en eisen en doe ik je een voorstel wat bij jou past.

We besluiten daarna of en wanneer we samen aan de slag gaan.

Nadat jij akkoord bent gegaan dat ik voor jou aan de slag mag, stuur ik je een orderbevestiging en de factuur voor de (eerste) betaling.

Zodra jij de betaling hebt voldaan en de orderbevestiging getekend aan mij terug hebt gestuurd, kunnen we samen voor jou aan de slag.

Als dat nodig is dan registreren we je domeinnaam en sluiten een webhostingcontract voor je af.

We bespreken jouw wensen en eisen en maken een plan voor het programma. Als je hulp nodig hebt bij huisstijl, teksten, afbeeldingen en dergelijke dan overleggen we samen hoe ik jou kan helpen.

Na het doorlopen van het porgramma en zodra de site helemaal klaar is en naar jouw zin kan deze worden gelanceerd.

Ook na oplevering kan (moet!) je website onderhouden worden. Conform het maandabonnement zal ik jouw website technisch onderhouden en ervoor zorgen dat je site up-to-date is en blijft en zo veilig mogelijk.

Het programma duurt 4 maanden. In die periode bouwen wij samen jouw nieuwe website.

Als je je website heel snel online wilt hebben, geef dat dan bij de bestelling aan, dan kan ik op dat moment bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Houd er rekening mee dat ook jijzelf voldoende tijd moet inplannen gedurende het doorlopen van het programma.

Voor de facturatie/betaling heb je de keuze uit twee opties:

 • Het hele bedrag in één keer bij aanvang van de opdracht.
 • Het bedrag opgesplitst in vier maandelijkse termijnen. Dan komt er per maand een klein bedrag extra bij in verband met administratiekosten.

Zodra jij besloten hebt om met mij in zee te gaan stuur ik je een orderbevestiging en een factuur voor het hele bedrag of de eerste maandelijkse deelbetaling. Zodra ik de (eerste) betaling en de door jou ondertekende orderbevestiging heb ontvangen, beschouw ik de opdracht als definitief.

Maandelijkse abonnementskosten:

Het bedrag voor de maandelijkse abonnementskosten zullen per maand aan jou worden gefactureerd op basis van automatische incasso. Het abonnement gaat in op het moment dat de installatie en opbouw van de website start en is voor het eerste jaar vast. Daarna kan het per maand worden opgezegd.

Letterlijk vertaald betekent content management systeem inhoud beheer systeem. Het is een software programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren.

Ik gebruik daarvoor WordPress. ​

De belangrijkste redenen (voordelen dus) daarvoor zijn:

 • WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. Zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is relatief eenvoudig.
 • WordPress is een volwaardig CMS. Waar WordPress ooit ontstaan is als typisch blog systeem, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is.
 • WordPress is gratis. Het klopt inderdaad dat de software (broncode) van WordPress voor iedereen gratis beschikbaar is. Toch is het niet helemaal gratis (zie hieronder).
 • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Door gebruik te maken van WordPress zorg je er voor dat je automatisch hoger scoort in de zoekmachines. Tijdens de opbouw installeer ik een extra plugin waarmee je je website nog beter kunt optimaliseren voor zoekmachines.
 • Met WordPress kan je website redelijk snel live gaan. Als je je hebt voorbereid en goed weet wat je wilt (wat betreft teksten, afbeeldingen, noem maar op), dan zijn enkele (werk)dagen soms al voldoende om je website te realiseren.
 • WordPress is een open source CMS. Door de zeer actieve community wordt de software elke dag beter. Klein nadeel daarvan is dat je continu op de hoogte moet blijven van veranderingen en dat je noodzakelijke updates moet verwerken in je site.

Zijn er ook nadelen aan WordPress?

 • Ik moet eerlijk zijn: WordPress is niet zo ‘gratis’ als het lijkt. De software (broncode) is weliswaar voor iedereen gratis beschikbaar, maar het ‘bouwen en (onder)houden’ van een WordPress website brengt zeker wel kosten met zich mee.
 • Om een WordPress website te maken vraagt zeker meer kennis dan om ‘even een blog aan te maken’, zoals WordPress ooit is gestart.
 • De keuze aan templates en plugins is erg groot en het is moeilijk voor een ‘leek’ om te beoordelen of deze technisch wel goed in elkaar zitten.
 • Als gevolg van het aantal updates van zowel WordPress zelf als de plugins, moet je het technisch onderhoud van een WordPress website zeker niet onderschatten.

En, ben je er klaar voor?

Aarzel niet en maak nu een (gratis) online afspraak met mij voor een persoonlijk overleg.

Dan kijken we samen naar je online presentatie nu, bespreken we jouw wensen en eisen en doe ik je een voorstel. We besluiten daarna of en wanneer we samen aan de slag gaan.

Je hoeft er niet voor op pad. We blijven gewoon allebei op onze eigen plek. Het enige dat je nodig hebt is een pc met beeld, geluid en een internetverbinding.

En nu het mooiste: het eerste gesprek is helemaal GRATIS! *

* Het is echt waar, helemaal gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast.