Hoe je met je eigen website succesvolle boekingen realiseert!

Herken je dit?

Je staat ‘s morgens vroeg op en loopt de benen uit je lijf om het je gasten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Eindelijk zit je met een bakje koffie voor je neus en ziet het schitterende uitzicht. Dan check je je mail. Helaas, weer geen nieuwe reserveringen binnengekomen…

Je wordt er onrustig van. Daar zit je dan op die mooie plek met je mooie accommodatie en je kan er niet eens meer van genieten omdat je je zoveel zorgen maakt. Je slaapt er gewoon slecht van.

Na lang wikken en wegen heb je een bemiddelingssite in de arm genomen. Maar je weet al dat je daar tussen honderden anderen staat. En die site kost je zoveel geld dat je te weinig overhoudt om het schilderwerk te laten uitvoeren dat zo hoognodig is.

Misschien denk je: dat moet anders!
En het kan ook anders!

Ik help jou als eigenaar van een vakantiehuis, B&B of hotel met succesvolle boekingen via jouw eigen website.

Dat doe ik met een website met een eigen boekingssysteem waarmee je klanten direct op jouw eigen website kunnen boeken.

Zodat je meer omzet en winst realiseert en je meer geld, tijd en energie overhoudt voor die dingen in het leven die jij belangrijk vindt.

Bijvoorbeeld opnieuw investeren om je bedrijf te laten groeien en verder te verbeteren. Of meer tijd spenderen aan je familie en hobby’s.

Met een website van Bij Websites krijg je

 • een professionele website
 • een uitstraling die bij jou past
 • gasten die zich direct thuisvoelen
 • succesvolle boekingen
 • geen (dure) bemiddelingssite meer nodig
 • efficiënter werken

succesvol
boekings
systeem

Van ...

Eerst word je ‘s morgens wakker en gun je jezelf nog geen kop koffie. Maak je je zorgen en heb je slapeloze nachten.

Naar ...

Je hebt het hartstikke druk en staat misschien ‘s morgens nog steeds vroeg op. Maar nu spring je vol energie je bed uit om voor je gasten te zorgen. En kan je daarna weer intens genieten van je kopje koffie en dat schitterende uitzicht. Want je hoeft je geen zorgen meer te maken.

Wil je weten hoe we dat gaan doen?

Vind jij dit ook zo belangrijk?

Gastvrijheid

Gastvrijheid begint online. Op je website waar jouw gasten zich direct welkom voelen. En dat zij makkelijk kunnen vinden wat ze willen vinden en doen wat ze moeten doen. Namelijk boeken!

Thuisvoelen

Dat geldt ook voor jouw website. Dat bezoekers direct jouw sfeer kunnen proeven en dat die aansluit bij de werkelijkheid. Als ze straks bij jou arriveren dat ze het meteen herkennen.

Professionaliteit

Professionaliteit begint met een professionele website. Daarmee straal je alvast uit wat jouw bezoekers gaan ervaren als ze bij jou gaan verblijven.

Behulpzaam

Met een overzichtelijke en duidelijke website deel jij volop interessante informatie met jouw gasten. Hiermee geef jij aan dat ze dat ook van je kunnen verwachten als ze bij jou verblijven.

Plezier

Ook dit kun je via jouw website uitstralen en gasten laten ervaren. Dat dit is wat jij te bieden hebt.

Persoonlijk contact

Via je website bied jij persoonlijk contact aan zodat er een vertrouwensband ontstaat en de mensen jouw accommodatie als 'eigen huis' gaan ervaren en behandelen.

Wat gebeurt er als je niks doet?

Dan blijf je doormodderen en iedere dag veel tijd en geld spenderen aan iets dat niet werkt. Je blijft je zorgen maken. Zelfs als je met je hond wandelt ben je in gedachten steeds bezig met: “Hoe ga ik het nou allemaal oplossen?” Je familie loopt steeds aan je hoofd te zeuren dat je te veel tijd aan je accommodatie besteedt en geen tijd en energie meer hebt voor een gezellig uitje.

Regelmatig twijfel je of je wel voldoende capaciteiten hebt voor dit vak. Je bent bang dat je het niet meer trekt. Misschien raak je wel overspannen. En wie weet gaat uiteindelijk je bedrijf wel op de fles.

Daar gaat dan je droom. Die droom die je ooit zo vol goede moed en passie bent begonnen!

"Als je doet wat je altijd deed, wat je altijd kreeg."

-Albert Einstein

Dat wil je toch niet? Er is een oplossing!

Waarom zou je het niet doen?

Denk je dat je alleen maar klanten via je netwerk krijgt? Als je geen website hebt, of je hebt er wel een maar deze werkt niet voor jou, ja, dan klopt dat inderdaad. Maar denk je eens in: wat als jij wel een goedwerkende professionele website zou hebben?

Die werkt voor geen meter. Wie zegt me dat een nieuwe investering wel werkt? Ja dat kan niemand jou garanderen. Maar met het juiste fundament en een goed stevig ‘huis’ erop van Bij Websites weet ik zeker dat je veel meer boekingen binnen krijgt!

Dat is natuurlijk maar één van de vele bemiddelingssites. Je vergeet dat je daar commissie moet betalen. Die spaar je uit als je deze niet nodig hebt. En vergeet niet dat je bij dergelijke (bemiddelings-)sites tussen alle andere honderden accommodaties staat en je misschien pas ergens op pagina 20 of zo staat. Dus word je dan wèl gevonden?

Ze komen liever naar de balie. Als jij alleen een balie hebt en er geen mogelijkheid is om online te boeken, dan komen ze inderdaad alleen maar aan de balie. En dan mis je enorm veel mensen die niet de moeite nemen om naar jou toe te komen. En te gokken dat jij dan vol zit en ze ergens anders naartoe moeten. Tegenwoordig vinden veel mensen het echt fijner en makkelijker om vooraf online te boeken!

Aarzel niet langer en kies voor meer boekingen met een Bij Website. Je verdient het!

Monique Martens

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique.

Ik ben een online strateeg en heb veel kennis van het werkveld. Ik heb jarenlange ervaring met het bouwen van moderne schaalbare websites voor mijn klanten. Gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en toegankelijkheid staan bij mij in een hoog vaandel.

En last but not least.

Ik heb een enorme passie voor alles wat te maken heeft met toerisme en recreatie en ben daardoor super gemotiveerd om jou te helpen met succesvolle boekingen / reserveringen!

het hele
jaar bezet

testimonial Kieta

"Bij het opzetten heeft Monique goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en daar met zorg en creativiteit een website op gebouwd. In geval van vragen of problemen is ze zeer kundig en bereidwillig in het oplossen hiervan. Kortom: een vakvrouw."

- Kieta

Wat houd je nog tegen?

Een belangrijke vraag is of jouw nieuwe website wel werkt. En die vraag kan alleen jij beantwoorden. Ik zeg altijd: “Als je 100 euro uitgeeft en het levert je niks op dan heb je 100 euro te veel uitgegeven. Als je 5000 euro uitgeeft en het levert je een ton op, dan heb je het pas goed gedaan!”

Als ondernemer moet je nou eenmaal investeren. En soms maak je weleens een foutje. We zijn tenslotte allemaal maar mensen. Daar leren we van, toch? We likken onze wonden, maken een nieuwe keuze en gaan gewoon door. Als echte ondernemers!

Jammer voor je dat je een slechte ervaring hebt met je huidige website! Het heeft je vast bloed, zweet en tranen gekost en nu valt het tegen. Je realiseert niet voldoende boekingen, bent uren met het onderhoud bezig, het ziet er niet uit, je websitebouwer is ineens met de noorderzon vertrokken (ja ik hoor dat wel eens van mijn klanten dat dat gebeurt). Kortom, je bent niet blij (en dat is voorzichtig uitgedrukt).

Tijd dus voor actie! Kijk, ik kan je niet garanderen dat je met mijn product ineens miljoenen omzet draait. Maar wat ik je wel kan garanderen is dat je met een Bij Website samen met de begeleiding en training die ik jou kan bieden alle handvatten beschikbaar hebt om succesvolle boekingen te realiseren voor jouw vakantiehuis, B&B of hotel!

Ja, wat is duur? Zoals ik al eerder aangaf, als je 100 euro investeert en je verdient er niets mee dan heb je 100 euro te veel uitgegeven. Dat is pas duur. Maar als je een paar duizend euro investeert en je verdient daar tonnen mee, dan is duur natuurlijk maar relatief. Waar het om gaat is dat je je investering terugverdient en liefst natuurlijk meer. En dat kan met een Bij Website met eigen boekingssysteem.

Ik weet het, je werkt je de blubber en hebt eigenlijk helemaal geen tijd voor een nieuwe website. Je moet nog zoveel doen…

Maar stel je eens voor. Je hebt straks een mooie nieuwe professionele website en de boekingen stromen binnen. Dat is toch wat jij wilt?

En dan heb je die site die heel eenvoudig te beheren is. Zo makkelijk dat je het zelfs leuk gaat vinden. Zo leuk dat je er doorheen vliegt en zo klaar bent met het plaatsen van een nieuwtje. Of als je iets te melden hebt over een leuk evenement dat in de buurt plaatsvindt en echt interessant is voor je gasten.

En terwijl je website groeit en bloeit en de reserveringen binnen stromen, ga je zelfs tijd besparen.

Tijd die jij weer aan andere dingen kunt besteden. Zoals eindelijk weer eens op strooptocht om wat leuke accessoires te scoren. Of weer eens een dagje weg met je gezin. Of weer verder te gaan met die leuke cursus waar je een tijdje geleden mee moest stoppen wegens tijdgebrek.

Daar word je toch blij van!

Ja dat kan. Maar bedenk je wel dat deze best wel veel geld kosten. En dat jij dan één van de honderden vakantiehuizen, B&B’s of hotels bent in hun bestand. Zodat je misschien pas op de 18e pagina in hun zoekresultaten te vinden bent. Komen je potentiële gasten wel zo ver?

En bijkomend probleem is dat je via zo’n site niet de gasten krijgt die bij je passen. Zij zijn niet de gasten die jij voor ogen hebt. Jij wilt graag een persoonlijk contact met jouw gasten en weten wie je accommodatie boekt. Zodat je gasten ontvangt die jouw B&B, vakantiehuis of hotel behandelen alsof het hun eigen huis is.

Denk jij nog steeds dat een bemiddelingssite de beste oplossing is?

Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Maar je wilt wel dat het er professioneel uitziet en dat alles goed functioneert.

Realiseer je dat als je een nieuw vak wilt leren je heel veel tijd erin moet steken. Om maar niet te spreken over als je specialist wilt worden in dat vak. Het kost vaak jaren van studie voordat je een vak echt beheerst. Heb jij die tijd wel?

Je denkt vast dat als je het zelf doet je geld bespaart. En in eerste instantie lijkt dat natuurlijk ook zo. Maar als je al je tijd doorrekent die je er zelf mee bezig bent om alles uit te zoeken en je wilt dan ook nog een goed eindproduct neerzetten, dan ben je waarschijnlijk vele duizenden euro’s verder.

Bedenk je dan ook dat terwijl je daarmee bezig bent, je die tijd niet meer aan andere belangrijke dingen kunt besteden.

Dus, is dat eigenlijk wel zo’n goed idee?

Wil jij ...?

 • Dat je website beter gevonden wordt.
 • Succesvolle boekingen / reserveringen via je eigen website.
 • Niet meer afhankelijk zijn van een boekingssite.
 • Geen hoge kosten meer voor een externe boekings- of reserveringssite.
 • Een persoonlijker contact met je klanten.
 • Dat je de accommodatie met respect en als "thuis" behandeld wordt.
 • Eenvoudig en snel beheer van je website.
 • Eventueel iemand anders die dat voor jou doet.
 • Efficiënter werken.
 • Geld en tijd besparen.
 • Geld over om opnieuw te investeren in je bedrijf.
 • Tijd over voor de andere belangrijke dingen in je leven zoals je familie of je eigen (andere?) hobby's.
 • Geen zorgen en slapeloze nachten meer.
 • Weer gelukkig zijn.

Dan is hier mijn aanbod voor jou!

Een succesvolle website met

 • Online strategie
  Planning en overleg over de te volgen strategie
 • Website ontwerp
  Voorstel stijl en lay-out gebaseerd op jouw eigen huisstijl
 • Website development
  Opbouw en inrichting van je site met maximaal 12 pagina's en 50 bewerkte foto's
 • Mobiel vriendelijk
  Zodat jouw website op alle apparaten goed te lezen is
 • Eigen online boekingssysteem
  Professioneel systeem waarmee je succesvolle boekingen via je eigen website realiseert
 • Gasten beoordelingen
  Zodat andere bezoekers kunnen zien hoe fijn het bij jou is
 • Bloggen / nieuwsfeed
  Geïntegreerde blog opgezet en ingericht en basis gebruikerstraining
 • Social media integratie
  Waarmee jij en jouw gasten interessante berichten kunnen delen met anderen
 • Contact formulier
  Waarmee bezoekers eenvoudig contact met je kunnen opnemen voor vragen e.d.
 • Content Management Systeem
  Zodat jij - als je dat wilt - je eigen website kunt beheren
 • Zoekmachine geoptimaliseerd
  Zodat jouw website beter gevonden wordt in de zoekmachines
 • Google maps
  Ingebouwde Google maps met routebeschrijving en Google Mijn Bedrijf vermelding

Wat is jouw investering?

Een nieuwe website met succesvol reserverings- / boekingssysteem en alle toeters en bellen die ik hierboven genoemd heb

nu tijdelijk (excl. btw)

+ € 39,00 per maand (excl. btw) abonnementskosten.

+ jouw tijd en enthousiasme zodat ik jou kan helpen om succesvol te zijn op internet!

Wat zeggen mijn klanten?

"Monique is duidelijk, houdt zich aan haar afspraken, werkt stug door, heeft een goede tijdsplanning, is creatief, heeft kennis van zaken, is inventief en deelt graag haar kennis. Er was zelfs tijd voor een praatje en een lach."
"Monique heeft voor ons een prachtige website ontwikkeld die we zelf kunnen beheren. Ik heb bij haar een korte workshop gevolgd waarin ze alles kort en duidelijk heeft uitgelegd."
"Monique is professioneel, denkt mee en komt met oplossingen op maat. Wij zijn heel tevreden over het resultaat en hebben al veel complimenten gekregen van onze relaties."
"Monique heeft goed geluisterd naar wat ik voor ogen had en daar met zorg en creativiteit een website op gebouwd. In geval van vragen of problemen is ze zeer kundig en bereidwillig in het oplossen hiervan. Kortom: een vakvrouw."
"Wederom heeft Monique het waargemaakt: onze website is sprankelend, fris en overzichtelijk. De snelheid van werken, de eerlijke adviezen en daarnaast het inzicht in de materie: het klopt allemaal. Een professionele dame met een groot hart en een groot gevoel voor humor: top!"
"De communicatie met Monique verliep erg soepel en zij kon mij in duidelijke taal uitleggen hoe WordPress werkt en tips geven om de invulling van de website te optimaliseren. Dankzij haar engelengeduld, het meedenken (in oplossingen) en haar communicatie, staat de website als een huis."

Wauw...

Daar krijg ik het wel een beetje warm van 🙂!

Wil jij dat ook, zo’n positieve ervaring? Wil jij succesvolle boekingen realiseren met jouw eigen website?

Vragen en antwoorden

Misschien heb je nog een paar vragen voordat je de knoop doorhakt? De meest gestelde vragen beantwoord ik hieronder.

Nee hoor, want daar schakel je mij voor in. Ieder zijn specialisme, toch?

Als je met mij in zee gaat, dan gaan we eerst uitgebreid jouw wensen inventariseren. Op basis daarvan bepalen we samen de strategie voor jouw website en hoe we het gaan aanpakken.

Mijn product houdt in dat ik voor jou van scratch af aan een hele nieuwe website opbouw, zodat jij een zo goed mogelijk resultaat behaalt. Natuurlijk kunnen we kijken of het zinvol is om elementen van jouw huidige website te verwerken. Denk aan structuur, teksten, afbeeldingen en dergelijke. Alles in overleg.

Om je website op internet te laten zien, heb je een domeinnaam en webhosting nodig.

Domeinnaam:

Dat is het internetadres (URL) waarop je website te bezoeken is. Daarmee heb je nog geen site, maar is wel de door jouw gekozen naam vastgelegd. Het bordje hangt op de deur. Voor iedere website heb je een domein nodig.

Webhosting:

Om bestanden op je website te kunnen plaatsen (webpagina’s, teksten, afbeeldingen e.d.) heb je ruimte op een server nodig. Die ruimte ‘huur’ je via een webhostingbedrijf. Webhosting heb je dus nodig om je boodschap aan de wereld te kunnen presenteren.

Als je al een webhostingbedrijf hebt dan is het geen probleem om daar te blijven.

Mocht je nog geen webhostingbedrijf hebben of je bent niet tevreden met je huidige webhostingbedrijf, dan kan ik je daarin adviseren.

Omdat ik het belangrijk vind dat jij en jouw website onafhankelijk en ook zonder mij kunnen functioneren, wil ik graag dat mijn klanten hun eigen contract afsluiten. Als je dat wilt, begeleid ik jou daarbij.

Hierboven heb ik al aangegeven welke functionaliteiten jouw nieuwe website zal hebben.

Het aantal pagina’s, accommodaties en dergelijke die bij de bovengenoemde prijs zijn inbegrepen:

 1. Maximaal 12 pagina’s.
 2. Maximaal 5 nieuws- of blogberichten.
 3. Maximaal 10 activiteiten. Of misschien noem jij ze liever ‘interessante dingen om te zien en te doen in de omgeving’?
 4. Maximaal 50 bewerkte foto’s.
 5. Maximaal 10 verhuureenheden die onder één accommodatie vallen. Bijvoorbeeld één vakantiehuis of maximaal tien vakantiehuizen van één organisatie die via één website verhuurd worden. Een B&B met één tot maximaal tien kamers of appartementen. Een hotel met maximaal tien kamers.

Wil je meer verhuureenheden op je website plaatsen, dan zullen we samen overleggen over de meerprijs.

Binnen het maandabonnement biedt ik jou een aantal belangrijke dingen:

 1. Het o zo belangrijke technisch beheer en onderhoud van jouw site.
 2. Omdat ik alleen kwalitatief goede themes en plugins gebruik die goed worden ondersteund, betekent dat dat ik regelmatig gebruik maak van betaalde themes en plugins waarvoor aan mij abonnementskosten worden berekend. Deze kosten zijn inbegrepen in jouw maandabonnement bij mij.

Laat je extra functionaliteiten inbouwen waarvoor extra’s plugins nodig zijn, dan wordt het maandabonnement hierop aangepast.

Waarom is technisch onderhoud nodig, vraag je je misschien af?

Bij een systeem als WordPress zijn er regelmatig updates die doorgevoerd moeten worden. Met name beveiligingsupdates zijn erg belangrijk. Zo zorg je ervoor dat je website zo stabiel en veilig mogelijk blijft.

Vaak komt het voor dat je niet altijd de tijd hebt, of de technische kennis, om je WordPress website up-to-date te houden. Zodra bij termen als MySQL databases, PHP, 500 server error en FTP je oren beginnen te flapperen, kun je hier maar beter zelf niet aan beginnen…

En hoe werkt dat dan?

Daarom heb ik voor mijn klanten het technisch onderhoudspakket WordPress up-to-date samengesteld:

 1. Ik controleer regelmatig (3 à 4 keer per jaar) of er updates zijn voor WordPress en/of de plugins die op je website zijn geïnstalleerd. Met name beveiligingsupdates zijn erg belangrijk.
 2. Als deze updates belangrijk zijn en niet conflicteren met jouw systeem en website installeer ik deze op jouw website.
 3. Voorafgaande aan het doorvoeren van alle updates maak ik alle benodigde back-ups van zowel de database als de gehele WordPress installatie. Ook na het doorvoeren van alle updates maak ik wederom alle benodigde back-ups.

Onderhoudspakket WordPress up-to-date

Met het onderhoudspakket WordPress up-to-date koop je in feite een stukje zekerheid dat je site altijd up-to-date is en je niet voor onverwachte kosten komt te staan voor noodzakelijk updates die worden gefactureerd.

Let op: dit pakket geeft geen garantie dat je site niet gehackt wordt!

Mocht er toch eens iets gebeuren waardoor je site ‘overhoop’ ligt, dan kan ik dit op uurbasis voor je oplossen.

Je kan dit pakket het beste vergelijken met de onderhoudsbeurt voor je auto: je laat regelmatig je auto op een aantal punten controleren, de banden op spanning brengen en olie bijvullen. Maar als de banden versleten zijn moet je er nieuwe banden op laten leggen. En als je een extra accessoire (bijvoorbeeld een spoiler of zo) wilt dan kun je die ook tegen betaling laten monteren.

Jazeker kan dat. Heb je gasten uit verschillende landen dan is het juist een heel goed idee om je website ook in andere talen aan te bieden. Zo vinden ook mensen die geen Nederlands spreken makkelijker hun weg op jouw website en zullen ze sneller boeken.

De meerprijs voor een meertalige website hangt af van hoeveel talen je extra wilt.

Ja hoor, ik kan je ook helpen met aanvullende diensten. Het kan soms gebeuren dat ik hiervoor een andere professional inschakel.

Extra mogelijkheden:

 • Huisstijl. Het eerste dat de bezoeker van je website ziet is de uitstraling. Het is dus belangrijk om een goede huisstijl te hebben zodat je uitstraling op je website je toekomstige gasten aanspreekt en dat deze aansluit bij jouw accommodatie.
 • Webteksten. Het is heel belangrijk dat je goede teksten hebt die jouw lievelingsgast aanspreken zodat ze zich meteen welkom voelen en ze direct weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is het extra ‘handig’ dat je website daardoor beter vindbaar is door de zoekmachines.
 • Afbeeldingen. Heb je nog geen goede professionele foto’s van jouw accommodatie dan kan ik dit voor je regelen.
 • Nieuwsbrieven. Als je een mailinglijst opbouwt kun je je (potentiële) gasten informeren over allerlei zaken. Bijvoorbeeld als je een annulering hebt gehad en je accommodatie op het laatste moment opnieuw beschikbaar is. Of wanneer je een speciale actie hebt.
 • E-book. Met een interessante weggever bouw je een mailinglijst op van mensen die serieus geïnteresseerd zijn in jouw accommodatie.

Wil je één of meerdere van deze extra opties of diensten, dan zullen we samen overleggen over de meerprijs.

Nadat jij akkoord bent gegaan dat ik voor jou aan de slag mag, stuur ik je een orderbevestiging en de factuur voor de vooruitbetaling. Dit is 50% van de prijs van de website.

Zodra jij de vooruitbetaling hebt voldaan en de orderbevestiging getekend aan mij terug hebt gestuurd, kan ik voor jou aan de slag.

Als dat nodig is dan registreren we je domeinnaam en sluiten een webhostingcontract voor je af.

Ik stuur je een lijst met alle input die ik van jou nodig heb: huisstijl, teksten, afbeeldingen en dergelijke. Heb je hier hulp bij nodig dan overleggen we samen hoe ik jou kan helpen.

Zodra ik jouw input ontvangen heb, ga ik je nieuwe website voor jou installeren, opbouwen en inrichten.

Zodra de eerste opzet van je site staat, zal ik deze aan jou presenteren. Je krijgt dan de gelegenheid (één correctieronde is inbegrepen) om eventuele wensen voor wat aanpassingen door te geven en die zal ik dan zo mogelijk doorvoeren. Het gaat daarbij niet om een compleet nieuw design voor je hele website, maar hier en daar een kleine wijziging die past binnen ons contract.

Zodra de site helemaal klaar is en naar jouw zin kan deze worden gelanceerd.

Ook na oplevering kan (moet!) je website onderhouden worden. Conform het maandabonnement zal ik jouw website technisch onderhouden en ervoor zorgen dat je site up-to-date is en blijft en zo veilig mogelijk.

Zoals ik hierboven al aangaf, heb ik jouw input nodig om een succesvolle website voor jou te maken.

Dat betekent dat je jouw huisstijl (logo), teksten, afbeeldingen en – indien je dat wenst – video’s aan mij moet aanleveren.

Heb je daar behoefte aan, dan kan ik je hierbij helpen.

Dat is één van de meest gestelde vragen die erg lastig te beantwoorden is. Want dat hangt namelijk van veel factoren af. Met name ook van jouzelf, de snelheid waarmee je het door mij gevraagde materiaal aanlevert. Maar wat natuurlijk ook meespeelt is het aantal opdrachten die ik op een bepaald moment heb lopen.

Ter indicatie kun je het beste rekening houden met zo’n 4-6 weken na ontvangst van het door mij gevraagde materiaal.

Als je je website heel snel online wilt hebben, geef dat dan bij de bestelling aan, dan kan ik op dat moment bekijken wat mijn mogelijkheden zijn.

De betalingsvoorwaarden zijn als volgt:

 • Bij akkoord opdracht
  Zodra ik jouw akkoord heb ontvangen stuur ik je een orderbevestiging en een factuur voor 50% vooruitbetaling van de websiteprijs. Zodra ik deze vooruitbetaling en de door jou ondertekende orderbevestiging heb ontvangen, beschouw ik de opdracht voor akkoord. Na ontvangst van het benodigde materiaal ga ik voor je aan de slag.
 • Na oplevering
  Zodra ik je website heb opgebouwd en opgeleverd ontvang je de factuur voor de 2e 50%. Deze dient binnen 14 dagen na factuurdatum op onze rekening te zijn bijgeschreven.
 • Maandelijkse kosten
  Het bedrag voor de maandelijkse abonnementskosten zullen per maand aan jou worden gefactureerd op basis van automatische incasso. Het abonnement gaat in op het moment dat ik jouw input ontvangen heb en jouw website ga bouwen.

Letterlijk vertaald betekent content management systeem inhoud beheer systeem. Het is een software programma waarmee je de inhoud van je website kunt beheren.

Ik gebruik daarvoor WordPress. ​

De belangrijkste redenen (voordelen dus) daarvoor zijn:

 • WordPress is een bijzonder gebruiksvriendelijk systeem. Zowel voor de gebruiker als de webbouwer. Iedereen kan er redelijk snel mee leren werken. Het zelf beheren van pagina’s, nieuws, portfolio, teksten, afbeeldingen is relatief eenvoudig.
 • WordPress is een volwaardig CMS. Waar WordPress ooit ontstaan is als typisch blog systeem, is het de laatste jaren uitgegroeid tot een volwaardig CMS (Content Management Systeem) dat voortdurend in ontwikkeling is.
 • WordPress is gratis. Het klopt inderdaad dat de software (broncode) van WordPress voor iedereen gratis beschikbaar is. Toch is het niet helemaal gratis (zie hieronder).
 • WordPress is zoekmachine vriendelijk. Door gebruik te maken van WordPress zorg je er voor dat je automatisch hoger scoort in de zoekmachines. Tijdens de opbouw installeer ik een extra plugin waarmee je je website nog beter kunt optimaliseren voor zoekmachines.
 • Met WordPress kan je website redelijk snel live gaan. Als je je hebt voorbereid en goed weet wat je wilt (wat betreft teksten, afbeeldingen, noem maar op), dan zijn enkele (werk)dagen soms al voldoende om je website te realiseren.
 • WordPress is een open source CMS. Door de zeer actieve community wordt de software elke dag beter. Klein nadeel daarvan is dat je continu op de hoogte moet blijven van veranderingen en dat je noodzakelijke updates moet verwerken in je site.

Zijn er ook nadelen aan WordPress?

 • Ik moet eerlijk zijn: WordPress is niet zo ‘gratis’ als het lijkt. De software (broncode) is weliswaar voor iedereen gratis beschikbaar, maar het ‘bouwen en (onder)houden’ van een WordPress website brengt zeker wel kosten met zich mee.
 • Om een WordPress website te maken vraagt zeker meer kennis dan om ‘even een blog aan te maken’, zoals WordPress ooit is gestart.
 • De keuze aan templates en plugins is erg groot en het is moeilijk voor een ‘leek’ om te beoordelen of deze technisch wel goed in elkaar zitten.
 • Als gevolg van het aantal updates van zowel WordPress zelf als de plugins, moet je het technisch onderhoud van een WordPress website zeker niet onderschatten.

Op dit moment geef ik persoonlijke training op uurbasis (€ 60 per uur excl. btw). Dit kan online of live bij mij of bij jou. In dat laatste geval reken ik ook reistijd en -kosten.

Binnenkort komt er een Bij Community waar je je bij kunt aansluiten en waar ik online trainingen ga geven op allerhande vlakken (content beheren, afbeeldingen geschikt maken voor je website, zoekmachine-optimalisatie en dergelijke). Daarnaast zal er volop naslagwerk beschikbaar worden gesteld waar je toegang tot hebt. Als klant van mij zal ik je informeren als de Bij Community live gaat!

En, ben je er klaar voor?

Aarzel niet en maak nu een (gratis) online afspraak met mij.

Dan kijken we samen naar je online presentatie nu en doe ik je een voorstel voor verbetering. We besluiten daarna samen of en wanneer ik voor je aan de slag ga.

Je hoeft er niet voor op pad. We kunnen gewoon allebei op onze eigen plek blijven. Het enige dat je nodig hebt is een pc met beeld en geluid.

En nu het mooiste: het is helemaal GRATIS! *

* Het is echt waar, helemaal gratis en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!