Wat heeft een bij te maken met jouw vakantiehuis, B&B of hotel?

Bijtje

Je bent een bezige bij. Altijd druk in de weer om het jouw klanten zo goed mogelijk naar de zin te maken. En jouw accommodatie zo goed mogelijk te laten draaien.

Heb jij wel eens slapeloze nachten?

Soms maak je je zorgen, want je accommodatie zit niet het hele jaar vol. Je hebt al een bemiddelingssite in de arm genomen, maar je staat maar liefst op de 17e pagina als iemand je zoekt. En als iemand via die site boekt, kost je dat veel geld.

Over de bloemetjes en de bijtjes van Bij Websites

Heb je wel eens goed naar een bij gekeken? Altijd zo druk bezig! Wist je dat een derde van de levensmiddelen die mensen veel consumeren, zoals appels, tomaten, aardbeien en koffie, mede afhankelijk is van bestuiving door bijen [bron: Wikipedia]? Zo’n klein beestje en zo belangrijk voor de groei en bloei van de wereld! Mijn bedrijf heet Bij Websites omdat ik bijen zo’n belangrijke en leuke beestjes vind. Maar vooral ook omdat ik jou wil helpen met de groei en de bloei van jouw bedrijf. Wil je meer weten over het verhaal achter de ‘bestuiving’? Lees dan verder bij ‘Over mij en Bij’.

Waarmee ik jou help

Bij Websites helpt jou met een website met je eigen succesvolle boekingssysteem. Zodat jij meer boekingen genereert en dus meer omzet haalt.

Omdat je geen dure boekingssite meer nodig hebt, bespaar je geld. Waarvoor je dan bijvoorbeeld die schilder in kan huren want de kozijnen hebben dringend een goede onderhoudsbeurt nodig.

En omdat je nieuwe website makkelijk te beheren is bespaar je tijd. Zou het niet fijn zijn als je van mij handvatten meekrijgt waardoor je het zelfs leuk gaat vinden om te doen?

Denk je eens in …

  • Een website die goed gevonden wordt zodat je meer bezoekers aantrekt.
  • Een website die bij jou past en dus ook de klanten aantrekt die bij jou passen. En die jouw accommodatie behandelen alsof het hun 'thuis' is.
  • En je accommodatie het hele jaar vol!

Tip!

Zorg dat jouw bedrijf en website goed vindbaar zijn op Google.

Eén van de dingen die je daarvoor kunt doen is je aanmelden bij Google Mijn Bedrijf. Zo ben je opvallend zichtbaar in de rechter kolom van Google!

Let erop dat je er ook mooie afbeeldingen bij plaatst die een goede indruk geven van jouw accommodatie.

Ga ermee aan de slag en kijk wat het voor je doet!

Daar word je toch blij van?

Je maakt je minder zorgen en slaapt weer heerlijk door. Je voelt je vrolijker en energieker. En je hebt weer meer vertrouwen in de toekomst.

Zo heb je eindelijk meer tijd en energie om eens een dagje op stap te gaan met je gezin. En misschien kan je uiteindelijk ook zelf weer eens op vakantie!

Wil jij dat ook?

Fijn als je dit deelt

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on twitter
Share on email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook interessant